Метою цього сайту є допомогти читачам широко продивитися на світ і повно жити, використовуючи всі доступні (і грішні у релігійному значенні теж) блага світу.

Окрім духовних і матеріальних потреб можна виділити ще й потреби тілесні. Ага. В мене їх дуже багато та і у Вас теж, я впевнений. Всі хочуть бути здоровими і сильними, але далеко не всі працюють над собою, щоб досягти бажаних результатів в даній галузі.

Один із наших розумних попереднків сказав: “В людини гарним повинно бути все: і одяг, і тіло, і душа”. Не можу з ним не погодитися. Десь в тому керунку я і працюю, що раджу робити і Вам.

Спорт і фізичний розвиток займають важливе місце у моєму житті. От зараз навіть до марафону готуюся. Тяжко, зараза. Але то таке. Звичайно завжди хочеться більшого, але не побоюсь сказати, що загалом я не хиляк. Тим не менше у порівнянні з людьми, про кого піде мова далі мабуть 99,9% відсотків планети просто плазуни.

Давайте глянем хто ж тут у нас?

КарамельНа чому схиблені всі чоловіки? Звичайно, що на красивих жінках. А тепер уявіть собі жінок, які окрім красивого обличчя мають красиве, міцне, струнке і гнучке тіло. Повірте, це не тільки гарно, а це викликає повагу. Асоціація яка у мене з’явилася, коли я перший раз побачив таких жінок – амазонки (звучить попсово, зате влучно).

Одна моя коліжанка недавно запросила мене подивитися на те, чим вона займається і що є її пристрастю (Всі відчайдухи горять своєю справою, чи не так?). Я зі своєю дівчиною і одним американцем (який до речі на свої 27 вже намотав 130+ країн) прийшли в гості у цей танцювальний кемп.

Знаєте, як у фільмах жахів, коли людина прозріває, бачучи вампіра дороги ногами на стелі? Десь так припух і я, коли побачив жіночі тіла, які зависли десь посеред стелі і підлоги, тримаючись в горизонтальному положенні за допомогою тільки однієї ноги і пілону. Зачекайте, це як?

Ось так. Дівчинка справа навіть без рук висить.

Карамель Львів

Поговоривши з дівчатами ми дізналися, що вони є старшою (тобто найкрутішою) групою і займаються вони танцем на пілоні (шесті) в школі танцю «Карамель».  Дівчатка з радістю представили нам свої танцювально-артистичні номери.

Карамель Львів

Карамель Львів

Ну, якщо чесно мені було навіть ніяково. Здавалося стільки сили не може поміститися у жіночому тілі. Я ніколи не був прихильником ні балету, ні гімнастики, ні сучасних чи контемпорарі танців. Але я думаю, що знайшов те, що частково поєднавши в собі все перелічене – виглядає просто мега!

Карамель

Думаю, всім зрозуміло, що це зовсім не просто звиватися на трубі, маючи лише одну-дві точки дотику, але ось такого я точно не сподівався побачити. Зацініть!!! Чувіха тримається лише внутрішньою частиною коліна.

Карамель

Гра в теніс виглядає доволі просто, але коли береш ракетку в руку, виявляється, що по м’ячу не так вже й легко попасти. А ще треба його вдарити у правильному напрямку і попасти в корт. Знаю, бо серйозно займався тенісом протягом 6-7 років. Тут виглядає, наче теж зможеш хоча б кілька разів прокрутитися навколо жезла у повітрі. Тим не менше лише викручуються руки і можна шию скрутити, якщо лізти непідготовленим.

Я, набравшись натхнення від побаченого, і взявши всю свою сміливість в кулак, вирішив також спробувати зробити якийсь «трюк», щоб вже зовсім слабаком не виглядати поряд з такими богинями.

Карамель

Хе-хе, ну мені це майже вдалося.  Так я зумів провисіти десь 7-10 секунд, поки не гепнувся. Чувіхи витанцьовують в повітрі по 3-4 хвилини без перестанку. Мене навіть запросили на тренування. Виявляється в них є декілька груп, для початківців і вже професіоналів. Також займаються таким видом танцю і чоловіки.

Ось це з розряду фільмів, де знімалися Брюс Лі та Ван-Дам.

Карамель

«Мені здається цей танець хороший як для чоловіків так і для жінок. Він розвиває у жінках силу і витривалість, а у чоловіків – граційність і пластику. Це якраз те, чого не вистачає для досконалості кожному  представнику двох статтей.» – так описала свої враження моя дівчина Марта. І я з нею повністю погоджуюся.

Ось ще декілька фоток, щоб доповнити ВАУ-ефект.

Корисна інфа:

Якщо Вам сподобалося те, чим займають ці дівчата і хлопці,  і Ви хочете так само, то більше інфи можна знайти на на їхньому сайті – http://caramelpoledance.com.

Це не наглий піар. Я сам до них пропхався, щоб глянути що воно таке, і на мене зійшло прозріння.

Support and Follow events in UkraineMore Info