Шукаю ще двох фрілансерів для написання статей по Донецьку до мого сайту – http://www.ukraine-travel-secrets.com.

=========================================

Якщо знаєте, кому ця інформація може стати у пригоді, перешліть, плз. Допоможіть цій людині 🙂

=========================================

Умови роботи нижче.

Ukraine-Travel-Secrets.com

Профіль роботи!

Написання статей англійською мовою у дружньому неформальному стилі до мого сайту: http://www.ukraine-travel-secrets.com/.
Жодних енциклопедичних фраз. Проста житєйська мова. Короткі чіткі зрозумілі речення. В он-лайні є свої правила написання. Це не художня книжка. Варто це розуміти. Короткі параграфи, часті відступи і т.д.

Про що писати?
Одна стаття розкриває зміст одного ключового слова. Скажімо «Getting to Lviv» – пишете лише по суті без водички. Мій сайт розрахований на незалежних туристів, які прочитавши сторінку по певному ключовому слову, зможуть самостійно все зробити.

Зверніть увагу, як я розписав про купівлю квитка на поїзд через інтернет.
*** до речі найбільш відвідувана моя сторінка наразі 🙂

Лише унікальний контент. Copy-paste баниться відразу.

Вимоги до статей!
Об’єм – приблизно 500 слів. Повинні містити лише перевірену інформацію. Ми пишемо он-лайн путівник. Кожна стаття повинна в себе включати «ключове слово» в такій формі, як я задав три рази. Спочатку тексту (в межах перших 20ти слів), в середині і в кінці.

Вимоги до кандидатів!
Ідеальне знання англійської мови. Бажаний досвід довгострокового перебування в Америці чи іншій англомовній країні.

Графік!
Робите що хочете, коли хочете і де хочете. Але готові статті подаєте вчасно. Я за свободу 🙂
В неділю визначатиму три теми (3 ключових слова). Кожну із статей потрібно буде здати у вівторок, четвер і суботу не пізніше ніж 21:45.

А краще швидше, щоб не з метушитися в кінці. Про такі речі я пишу доволі багато у своїх мотиваційних статтях і ми розглядаємо це теж в межах он-лайн тренінгів.

Винагорода!
45 грн. за одну статтю. Оплата здійснюється в понеділок за підсумками попереднього тижня. Метод оплати – https://liqpay.com/. Таким чином Ви збільшите свій місячний дохід на 50 Евро.

Якщо все піде гладко, то я підвищу оберти.

================
Ліричний відступ!
В бізнесі одним з головних речей є диверсифікація грошових потоків. Трішки тут, трішки там. Копієчка до копієчки і в результаті можна нормально жити. Наймана праця в одного роботодавця зазвичай до такого не призведе, якщо Ви не топ-менеджер з 10-річним досвідом роботи у вузькій спеціальності.
================

Якщо Ви ознайомилися з моїми умовами і Вам підходить дана пропозиція, прошу надіслати мені мейла з Вашим CV на orest.zub@gmail.com як можна швидше.

Я виберу кількох людей розприділю кожному по статті, яку потрібно буде здати в четвер до 19:00. Розрахуюся зі всіма і залишуще одну особу, з якою продовжуватиму працювати.

Успіхів всім у житті і маю надію поспілкуватися з Вами вже скоро 🙂

=========================================

Якщо знаєте, кому ця інформація може стати у пригоді, перешліть, плз. Допоможіть цій людині 🙂

==========================================

Support and Follow events in UkraineMore Info