=======
Увага! Це опис минулорічної події. Така сама відбудеться 23-25 серпня. Нереально круто!
Опис цьогорічного заходу – Літній тренувальний табір “Карпатська Сила”.

Якщо Ви у хорошій фізичній формі, то кращого способу проведення вихідних на Незалежність знайти складно. Якщо трішки хиляк, то краще не пхатися. Самі зацініть…
=======

карпатська сила1

“Лиш той достойний честі і свободи, хто кожен день іде за них на бій!” – З таким лозунгом відбулося оголошення про Тренувальний табір в Карпатах “Карпатська сила”який відбувся якраз тоді, коли більшість людей святкували 20ту річницю незалежності України у містах.

Я давненько не писав нічого, пов’язаного зі спортом чи роботою над своїм тілом та впринципі і сильно не займався після того, як пробіг півмарафон. Лише буденні розминки і легенький спорт, але на справжні фізичні виклики не йшов.

Отже, коли отримав оголошення про подію (з чудової розсилки ІГЛ, до речі), то не роздумуючи записався на цей тренувальний табір.

В програмі було передбачено:

  • прикладний рукопашний бій – ОЙ :-/
  • робота з психологічними установками на ведення бою
  • спаринги – ОЙ :-/
  • кросфіт та ін.

Взагалі з єдиноборствами я не зовсім дружу. Замався трішки муай-тай, але не достатньо серйозно. Більше теніс, сноуборд, велосипед і біг. Але якщо від чогось захоплює дух, значить треба це робити 🙂

Ми розбили свій табір на лівому березі ріки Опір у Гребенові на чудовій галявині, про яку знає мабуть кожен викладач географії і організатор шкільних поїздок зі Львова 🙂 Справді, місце хоч куди: недалеко, ізольовано, тихо і  приємно.

карпатська сила

Компанія теж видалася просто супер. Всі цілеспрямовані, дружні і врівноважені хлопаки. Організатор і тренер Сашко Бондар відразу пояснив, що ми не приїхали на відпочинок, а на справжню роботу, і попереду нас чекають деякі як психологічні так і фізичні випробування.

Все доволі  простого, але зовсім не легкого. Мабуть Ви знаєте, що існують моменти в житті, коли потрібно прийняти рішення і довести справу до кінця. Незалежно що це: словесна промова, доїсти зупу при знайомстві з батьками дівчини або ж нейтралізувати зовнішню небезпеку.

Тут не грає роль сила, техніка, довготривала підговока і так далі. У житті ніхто фори не дає. Важливий лише момент саме тут і зараз. Прямо, як у фільмі Мирний Воїн.

До цього спарингу ми підходили три дні. Це навіть спарингом важко назвати. Просто холоднокровне побиття. Взяв і зробив.

Ось відео (вгадайте де я :-Р)

“УПС”,- скажете Ви. Трішки інші слова прозвучали і з моїх вуст, коли я подивився на це зі сторони вперше.

 

З’ясувалося, що саме в тому і суть. Його нема. Є лише ціль і необхідна дія. Жодних яскравих розворотів ногою на рівні голови, вертушок і подібних гарних прийомів.

Як сказав Сашко, “В тяжку хвилину в тамборі поїзду сальто назад не буде коли робити”.

Можете вважати це подурному (мені теж було не зовсім до душі спочатку), але з’ясувалося, що можна відокремити дії від совісті, коли це необхідно. Треба просто добити і все. Таким було завдання.

Крім того ми займалися ще й іншими вправами на силу і витривалість.
От, скажімо, кросфіт – фізуха в польових умовах.

карпатська сила2

карпатська сила4

У вільний від тренувань час читали книжки, варили їсти, дискутували і відпочивали.

карпатська сила5

Ось таким неординарним виявилося у мене і ще декількох козаків святкування дня незалежності України.

карпатська сила6

Якщо цікавить прикладний рукопашний бій, то звертайтеся напряму до Сашка. Вас там радо приймуть. Ось сайт – Прикладний Рукопашний БІЙ.

Треба лише працювати над собою і слідкувати за власними діями звичайно 😉

Тримайтеся…

Support and Follow events in UkraineMore Info