Ростислав ЧайкаСьогодні дуже класний і досвідчений гість. Ростислав Чайка є одним із найактивніших особистостей у IT житті Львова і Західної України вцілому.

Пройшовши шлях від рядового програміста до фахового консультанта і організатора наймасовіших подій у галузі, Ростислав допомагає сотням людей і десяткам організацій розвиватися і досягати бажаних результатів.

Простих слів не достатньо, щоб описати діяльність цієї людини. Ось деякі із його проектів:

Взявши у часть у іcamp2011, я зустрів перших партнерів, з якими почав заробляти гроші он-лайн, а також почерпнув неоціненинй досвід побудови власного он-лайн бізнесу. Цього року я вже мав за честь виступати в якості доповідача на іcamp2012, передаючи набутті знання іншим, за що є щиро вдячним Ростиславові і його команді.

В даному інтерв’ю Ростислав розказує про свій життєвий і пофесійний шлях, а також дає рекомендації і ділиться принципами побудови власного бізнесу…

Насолоджуйтесь 🙂

Додам, що наступною подією, яку організовуватиме Ростислав є Social Media Camp. Це дуже класний форум для блогерів та осіб, які цікавляться або працюють у сфері соціальних мереж і не тільки. Кемп відбудеться 18 лютого 2012 року, але реєстрації учасників і доповідачів вже почалися.

Щиро, Вам рекомендую. Не пошкодуєте 😉

Support and Follow events in UkraineMore Info