Всі ми любимо історії про супер-героїв чи таємних агентів з унікальними можливостями: Спайдермен, Джейсон Борн, Бетмен, Агент 007, Індіана Джонс та інші.

Фільми і книжки про цих персонажів розходяться на УРА. Але чому дана тематика є такою популярною серед людей?

Відповідь – кожна особа в глибині душі хоче бути цим героєм. Фільми, книги чи ігри дають можливість хоча б на короткий проміжок часу пережити частинку цього іншого життя.

Тим не менше, як правило, після чудового незабутнього досвіду все повертається на старі звичні місця і ми перебуваємо в очікуванні чергового бестселлеру чи блокбастеру.

На жаль більшість людей забуває, що герой живе у кожному з нас 🙂
Можна медитувати, уявляючи себе таким, а можна робити простенькі дії, які додаватимуть нам відчуття повноти і яскравості цього геройського життя. А ще краще, робити це таким чином, щоб Ваша діяльність приносила користь іншим і покращувала всесвіт.

У кожного ці захцянки різні: подорожі, фізичний розвиток, певні унікальні здібності, круті гаджети чи ще щось. Факт один – якщо ми це зробимо, то почуватимемося на сьомому небі від щастя.

В мене теж є свої таракани в голові. Рік тому, наприклад, я тестував Ізраїльську прикордонну службу, а ще раніше пробрався у Оман без візи, закосивши під місцевого. В Тайланді займався муай-тай, а зараз на Балі вчуся серфінгу.

Оскільки я доволі часто перетинаю кордони, то з місцем для штампів і віз напряг. Тим не менше така ситуація вирішується доволі просто. Можна виробити ще один паспорт для поїздок закордон.

У деяких моїх друзів є по два діючих закордонних паспорти. Від недавна у мене їх три 🙂

Три паспорти

Я думав, що це неможливо, оскільки не знав кейсів (якщо у Вас теж три або більше, відгукніться. Цікаво же). Азарт розгорівся і перед виїздом у тривалу подорож Південно-Східною Азією я подав документи на виготовлення ще одного паспорту.

Не скажу, що це було зовсім просто, але наразі у мене на руках три діючих паспорти для виїзду закордон. Запевняю Вас, жодних хабарів, дзвінків друзів чи ще чогось. Просто трішки кмітливості, наполегливості і позитиву у власних думках та діях. Ефективне спілкування в бюрократичних інституціях теж має свою специфіку, про що обов’язково згодом напишу.

Для чого мені аж три паспорти, запитаєте Ви? Ну, окрім суто спортивного інтересу, це ще й дуже зручно.

Нам, українцям, потрібна віза у 4/5 країн світу. Частенько бувають ситуації, коли один паспорт лежить  у консульстві тоді, як інший паралельно використовується для подорожей.

Теж рекомендую завести паспорт на «круті країни», куди вклеюватимете візи з країн ЄС, США, Канади, Австралії і т.д. Це відразу підмінає Ваш статус у очах митників і прикордонників по цілому світу. Якщо ж Ви були у Ізраїлі, то наявність штампу може вплинутии на відношення у мусульманських країнах або навіть унеможливити візит.

Також під час оренди транспортних засобів чи іншого устаткування частенько просять паспорт у якості гарантії, на що вже є окремий “паспорт-трудяга”.

Способів бавитися з численними паспортами є сотні. Основне, щоб всі вони були добросовісними і ні в якому разі не мали на меті нашкодити іншим. Це просто класне відчуття… 🙂

А хто є Вашим улюбленим супер-героєм і які подібні маленькі дрібнички роблять Вас більш задоволеним собою?

Support and Follow events in UkraineMore Info