Друзі, у цій статті я спробую максимально детально і чітко розкрити силу вебінарів, як одного із найбільш ефективних способів заробітку в мережі і створення РЕАЛЬНОЇ цінності для багатьох людей.

вебінар

Отже, закінчувався травень 2012 року. На той момент я вже успішно провів ряд онлайн тренінгів з тайм менеджменту і написав е-книгу «Формула Продуктивності» (59 сторінок). У навчальних групах було зазвичай не більше 10 осіб, з організаційним внеском 300-500 грн за 10-денний курс. Такі тренінги я проводив приблизно раз в місяць, починаючи з січня, і це було одним із найефективніших джерел доходу для мене на той момент.

Загалом я покривав свої базові потреби і дохід від двох сайтів дозволяв мені більш-менш робити те, що хочу і де хочу. Моя дівчина, Мартуся, тоді ще працювала на простенькій роботі за 2000 грн/міс.

На той момент я вже доволі непогано відточив свої навички управління часом і те, що мої учні почали отримувати результати, не могло не тішити. До речі, десь посередині цієї сторінки можете почитати відгуки кількох учасників моїх онлайн курсів по тайм менеджменту у першій половині 2012 року. А тут вже деякі випускники мега-тренінгу «З Ніг на Голову», який ми запустили на початку 2013. На жаль, він не продається у відкритому доступі.

Але менше з тим. Факт один…

Я навчився дистанційно заробляти на власних знаннях,
допомагаючи при цьому людям 🙂

І що далі?

У мене виникла ідея: допомагати це робити іншим, адже у кожного з нас є унікальні знання у певній сфері, які можуть стати у пригоді людям. А, якщо ці знання правильно подати, оформити, і надати результат, то клієнти готові за це платити гроші.

Для початку я добре опрацював глибини інтернету, розібрав купу кейсів, поспілкувався з десятками людей, які вже успішно стояли на ногах в мережі, а так само перевірив на собі більше 50-ти різних способів заробітку онлайн, з яких активно продовжую використовувати 17.

Всі ці напрацювання я ретельно систематизував і зробив оголошення про революційний для моєї діяльності і свідомості багатьох людей вебінар: 50 способів заробітку онлайн. Створивши ось таку просту сторіночку-оголошення, я переконав Мартусю на тиждень відпроситися з роботи, і ми поїхали провітритися в Румунію

До вебінару залишалося два тижні і почалися перші реєстрації. Було дуже приємно слідкувати, як набирається класна група, і приємно слухати звук sms-ок, які сповіщали про надходження коштів на банківський рахунок. 🙂

Ми класно проводили час і життя здавалося чудовим. Постійно зростаюча кількість учасників додавала мені впевненості і я нетерпляче чекав настання моменту зустрічі з моєю вже новою аудиторією.

Раптом, одного чудового дня, відразу після перетину Дунаю у сусідню до Румунії Болгарію нас обікрали. І обікрали так, що ми реально залишилися голі-босі. Ноутбуки, об’єктиви до фотоапарату, дрібну техніку, одяг і навіть найпростіші предмети гігієни. Все, що нас годувало, перейшло у актив циганського табору.

Добре, що залишились гаманець, документи і айфон, які були при мені. І що ви думаєте? Це ніяк не вплинуло на перебіг подій на блозі. Учасники продовжували реєструватися і гроші продовжували поступати навіть, коли матеріального у мене нічого не стало.

Істина вже стає ближчою, правда? 😉

За пару днів до дати проведення самого вебінару ми повернулися до рідного Львова. Реєстрації закінчилися, оскільки вичерпалася кількість місць, і я був, на превеликий жаль, змушений відмовляти багатьом бажаючим. Загалом 50 людей придбали участь за ціною 50-150 грн. в залежності від часу реєстрації. Сумарно це вийшло 3850 грн. Ще до початку події за ці кошти я придбав собі новий ноут і успішно провів двогодинний вебінар «50 способів заробітку онлайн».

Після цього прориву життя кардинально змінилося. І не лише моє. Деякі особи, які були присутні ще тоді, зараз успішно заробляють в інтернеті на власних знаннях. З деякими я продовжив працювати, що теж позитивно вплинуло на життя багатьох людей. А дехто досі спостерігає за цим всім зі сторони.

У моєму житті почалися зовсім інші суми, паралельно вистрілив Ukraine-Travel-Secrets, самостійно або з партнерами я вдихнув життя у багато нових цікавих проектів в різних нішах. Хоча не всі були успішними, справа розвивається по висхідній.

В серпні я звільнив Мартусю з її роботи (відпрошуватися вже не потрібно. Ну і слово – ніби хтось, тримає на ланцюгу), після чого ми здійснили ще ряд класних мандрівок Європою, а зараз вже третій місяць живемо у Південно-Східній Азії (наразі на Балі, Індонезія). І що найцікавіше, я постійно працюю. Ні, краще сказати: «Займаюся улюбленою справою, допомагаючи при цьому іншим, і заробляю дистанційно». А починалося все з вебінару з тайм-менеджменту, на який прийшла аж одна людина…

Друзі, тепер ви зрозуміли силу вебінарів і власних знань, як одного із найефективніших способів заробітку онлайн, який несе РЕАЛЬНУ цінність? І головне, що це може кожна людина. Можете і ви.

Просто відкрийте свою свідомість – open your mind.

А наразі напишіть у коментах, які на вашу думку спеціальні знання або сферу діяльності ви могли б вибрати, як нішу для власного онлайн бізнесу?

Я з радістю прокоментую ваші ідеї 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info