Виявляється, що у відносно молодому віці можна не лише заробляти хороші гроші, а і самостійно запустити ряд успішно функціонуючих бізнесів. І наш сьогоднішній герой яскравий цьому приклад.

Знайомтеся, Расин Борис – молодий серійний підприємець і бізнес-аналітик,  а також по сумісництву мій добрий товариш, компаньйон у подорожах і спаринг-партнер по тенісу.

Борис заснував і успішно розкрутив декілька класних бізнесів у сферах туризму і роздрібної торгівлі, використовуючи переважно онлайн методи, з чим Ви можете  ознайомитися в статті Молоді Підприємці або Люди, які змінили моє життя-2.

А наразі я зловив Борю на Шрі-Ланці, щоб розпитатися у нього як йому вдалося це все організувати і, головне, постійно нарощувати оберти у власній справі.

Це інтрев’ю несе велику практичну цінність в першу чергу для людей, у яких вже є свій бізнес (чи сайт), адже Борис дуже детально розкриває секрети бізнес-аналітики і як їх застосовувати у реальному житті.

Починаючи з 2012 року Борис організував власну консалтингову компанію і допомагає власниками організувати, вести та розвивати бізнес. Зокрема, вас може зацікавити його вебінар – Как открыть свой бизнес с нуля на Гаваях.

Дізнатись більше ви можете на його сторінці ru.rasinborys.com. А якщо хочете отримати безкоштовну консультацію, переходьте на його сторінку “бесплатная бизнес консультация” і реєструйтесь.

Support and Follow events in UkraineMore Info