Це відео назбирало майже 8 000 000 переглядів на YouTube. І мова йде не про якусь техногенну катастрофу, дибільний прикол чи навіть Gangnam Style. Це здавалося б просте тренування на турніках. Заціність…

Хто він? Знайомтеся, якщо ще не знали, Денис Мінін – лідер міжнародного руху “За здоровий спосіб життя”, а також голова всеукраїнської молодіжньої громадської організації Street Workout.

Масштаби і розмах його діяльності насправді вражають. Більше 300 000 послідовників (чого варта лише група у ВК з майже двохсоттисячною армією богатирів), сотні організованих події у різних країнах і десятки збудованих спортмайданчиків.

Зараз, коли проходять свята, якраз час переглянути та проаналізувати багато вчинків (мені теж :-)) і послухати Дениса, адже він власну справу дуже дорбе знає і вже вписав своє ім’я у історію українського фітнесу.

Чим займається Денис Мінін, яка ідея за цим всім стоїть і навіть за що він живе. Про це і не тільки у даному інтерв’ю. Особливо жорстка позиція у нашого гостя по відношенню до вживання алкоголю…

А чим Ви займалися на свята? А ну коліться! На гаївочках пили? А в гори ходили?

Support and Follow events in UkraineMore Info