Якщо Ви вже не вперше заходите на сайт openmind.com.ua, то мабуть зауважили, що я є затятим прихильником започаткування і розвитку власної справи. На питання “Як знайти роботу”,- зазвичай відповідаю “Найкраще її створити”.

Тим не менше є багато людей, котрі надають перевагу саме опції пошуку працевлаштування. Це теж непоганий варіант і є дуже практичним на початках освоєння нової діяльності чи професії.

Виявляється, що в мережі навіть є люди, які допомагають знати роботу іншим. Мова не йде про кадрові агенції чи хедхантерів, а про вільних, досвідчених і затятих прихильників віддаленого заробітку і безперервних мандрів.

robotadoma

Знайомтеся, Олександ Редькін та Ігор Полтавцев, автори проекту RabotaDoma2.ru. До речі Ігор, наразі єдиний герой рубрики OpenMind TV, який вдруге заполонив сторінку мого блогу.

Я мав нагоду познайомитися з цими крутими чуваками під час святкування Балійського Нового Року в Індонезії. Хлопці вже кілька років безперервно мандрують світом, заробляють дистанційно і допомагають це робити іншим.

Цей випуск особливий. По-перше інтерв’ю беруть у мене 🙂 По-друге за пару днів (а саме в четвер о 19:00) ми разом проведемо вебінар на тему пошуку і отримання роботи в мережі.

А крім того я сам наразі шукаю собі помічника…

 

Дане відео ми знімали для їхнього проекту і невід’ємної частинки життя – RabotaDoma2.ru, який вже допоміг знайти нову роботу десяткам людей. Говоримо про те, які працівники наразі затребувані, як знайти підхід до підприємців і з чого починати робити перші кроки, якщо Вам на цю стежину.

Моя російська покращується з кожним днем, чесно 🙂

Щоб краще ознайомтися з діяльністю хлопців, не соромтеся і заходьте на сайт RabotaDoma2.ru. Там Ви знайдете купу корисних порад по пошуку дистанційної роботи, реальних людей та їхні кейси по переходу в онлайн.

Support and Follow events in UkraineMore Info