Якби не активна участь у громадських організаціях свого часу, то можливо я б зараз бездумно тинявся “десь на районі” або зависав у “дворах”. Саме завдяки NGOs (громадським організаціям) відвідав силу силенну подій закордоном, познайомився з цікавими людьми і побачив нові горизонти, до яких намагаюся постійно тягнутися.

Якщо Ви амбітна людина, світ манить Вас своїми можливостями і Ви мрієте реалізувати твердження, що молодість – це найкращий час у житті, то дана інфа точно для Вас.

Зовсім скоро відбудуться класні ініціативи у Львові та Києві.

 У Львові!

Львівський осередок AEGEE, найбільшої європейської молодіжньої організації, проводить набір у свої лави. Я вже протягом декількох років є членом цієї чудової організації і неодноразово завдяки AEGEE відвідув багато європейських країн. Навіть у Грузію цього літа з’їздив. Не говорю вже про контакти, знайомтства і навіть професійний розвиток.

AEGEE

Їхня презентація відбуватиметься у декількох місцях у різний час:

  • Навіть сьогодні 15 жовтня в новому корпусі УКУ за адресою вул. Стрийська 29 ауд. 305 о 18:00.
  • Завтра 16 жовтня в головному корпусі Політехніки ауд. 225 о 16:00.
  • Плануються ще презентації в Медичному, Академії мистецтв і в Банківському.
    Приблизні дати 5-7 листопада, але конкретної інформації ще не отримав.

Ось AEGEE-Lviv на facebook, а тут сторінка події. Звертайтеся і не соромтесь 🙂

У Києві!

NGO G20 Summit – Саміт молодіжних громадських організацій

9-10 листопада 2013 року в Києві відбудеться 4й саміт молодіжних громадських організацій NGO G20 Summit. Цього року співорганізаторами саміту біло обрано всеукраїнські молодіжні громадські організації АЙСЕК в Україні та Національний студентський союз.

sumit

Цитую інфу про цю круту подію…

        Ідея проведення подібного заходу вперше з’явилась у 2012 році серед керівників найбільших молодіжних організацій України – AIESEC, European Youth Parliament, JCI. Вже навесні 2012 року ідея була реалізована у вигляді саміту, де  протягом 2х днів представники керівництва двадцяти найбільших громадських молодіжних організацій працювали над розробкою спільної стратегії розвитку. На другому та третьому Саміті в подібному форматі роботи було розроблено спільні для організацій-учасниць проекти.

          Особливістю четвертого Саміту є кардинально новий формат. Цього року прийняти участь в заході зможуть не лише керівники організацій, але й члени та випускники, учасники програм та проектів, організованих тією чи іншою НГО. Для участі в саміті будуть відібрані близько 100 представників найактивніших молодіжних організацій. Він стане наймасштабнішою подією останніх років в сфері співпраці молоді в громадському секторі.

Програма саміту передбачає простір для спілкування, теоретичні та практичні поради від спікерів, вирішення кейсів з організаційного менеджменту  та залучення великої кількості громадських діячів, організацій, корпоративного сектору, стипендіальних та грантових фондів для відбору найперспективніших ініціатив, що можуть бути реалізовані українською молоддю та їх подальшої розробки та втілення.

Подати заявку на участь в саміті можна за посиланням до 25 жовтня 2013 року. Наступним кроком стане відбір учасників за реєстраційними формами. Результати відбору будуть відомі до 30 жовтня.

Участь в Саміті є безкоштовною.

Реєструйся та стань частиною голосу молоді України!

Слідкуйте за новинами в соціальних мережах: Вконтакті, Facebook

AIESEC – це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, яка бере участь в організації проектів та міжнародних програмах обміну. Розвиваючи професійні навички та особистісні якості AIESEC дає можливість молоді впливати на майбутнє світу.

 Національний Студентський Союз ефективна команда, яка здатна допомагати у вирішенні проблем сучасного студентства, домагатися від влади забезпечення студентських прав та створювати сприятливе середовище для діяльності органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України, поглиблює співпрацю між студентами українських вишів, посилює обмін інформацією між ними, а також системно відстоює законні інтереси студентів, курсантів та аспірантів.

 За додатковою інформацією звертайтесь до організаторів проекту:

Дегтяренко Єлизавета

Віце-президент із звязків з громадскістю AIESEC в Україні

тел. 063 5878 85 70

ел.адреса: elyzaveta.degtiarenko@aiesec.net

 

Максим Іващенко

Голова виконавчого комітету із питань звязків з громадскістю

Національний Студентський Союз

тел. 093 602 10 71

ел.адреса: ivaschenko91@gmail.com

Друзі, а у Вас є досвід участі у подібних цініціативах? Якщо так, то який?

Support and Follow events in UkraineMore Info