Найбільша у світі молодіжня громадська організація AIESEC знову відкриває нові можливості.

Наразі мова йде про три класні проекти, з яких Ви можете неабияк скористати, а саме…

AIESEC in your townAIESEC host familyAIESEC internship

Дуже рекомендую, адже завдяки АЙСЕКу я немало наколесив по світу, виріс в особистісному і професійному плані, а також познайомився з класними людьми. Зокрема з Дієго Лопесом, котрий мене дуже добре прийняв у Мексиці (де я зараз) і постійно допомагає у тутешній буденності.

Гуанахуато(фото: сьогодні їздили в Гуанахуато)

Мова йде про:

  1. Нові осередки організації в містах України
  2. Host Family – прийом у себе вдома іноземних студентів
  3. Міжнародну програму обміну

 

1) AIESEC у твоєму місті

Бажаєш прийняти участь у програмі AIESEC, але не маєш представництва організації у своєму місті? Ця можливість для тебе! Відкрий AIESEC для себе і молоді свого міста!

З 12 листопада по 1 грудня в Україні розшукуються молоді лідери з активною життєвою позицією, які готові взяти на себе відповідальність і відкрити в своєму місті представництво найбільшої міжнародної молодіжної організації AIESEC.

Переваги бути членом організації AIESEC:

  • участь у національних та міжнародних конференція та освітніх заходах, організованих AIESEC;
  • можливість розвивати локальне відділення AIESEC у твоєму місті;
  • спеціальні семінари по персональному і професійному розвитку від AIESEC та наших партнерів;
  • участь у міжнародній програмі обміну вже цієї зими;
  • доступ до міжнародного співтовариства молодих людей (124 країн AIESEC).

Етапи відбору :

  1. Заповнення аплікаційної форми до 25 листопада
  2. Інтерв’ю з представником організації
  3. Дослідження міста і набір команди
  4. Участь у національній конференції (12-15 листопада, Івано-Франківськ)

Ми шукаємо людей, яким не байдуже майбутнє України і свого міста , які хочуть стати частиною глобального співтовариства активної молоді і готові інвестувати час у свій розвиток і позитивний внесок у суспільство.

Якщо ти – один з них, і в твоєму місті ще немає представництва AIESEC – реєструйся тут,
пройди відбір і стань частиною історії організації. Успіху!

За детальною інформацією звертайтеся до представника AIESEC в Україні:

Анна Рожкова, віце-президент по роботі з новими представництвами.
Тел.: +380-93-106-1624, ел.адреса: anna.rozhkova@aiesec.net

 

2) Host Family

Саме зараз у вас є унікальна можливість стати учасником програми «Host Family» від AIESEC – прийняти у себе вдома іноземного студента, який приїжджає в Україну в рамках реалізації міжнародної програми обміну від AIESEC.

Ідея «Host Family» — створення унікального комунікаційного середовища з ідеальними умовами для підвищення рівня володіння англійською мовою (або будь-якою іншою), пізнання інших культур та розвинення важливих особистих та ділових якостей. AIESEC в Україні відкриває для тебе нову можливість.

Відтепер ти зможеш отримати міжнародний досвід не тільки поїхавши за кордон за допомогою міжнародної програми обміну AIESEC, але й взявши до себе додому волонтера.

Участь у міжнародній програмі AIESEC «Host Family» дає тобі шанс:

  • познайомитись з волонтерами із різних країн світу та знайти нових друзів;
  • дізнатись про культуру та традиції інших країн без відриву від роботи/навчання/повсякденного життя;
  • стати гідом для учасника міжнародної програми обміну AIESEC та розповісти про культуру та традиції України;
  • брати участь в соціальних проектах AIESEC в Україні разом з волонтерами;
  • спілкуватись англійською (або іншої мовою) 24 години на добу (а хтось платить по 40-80 грн за 45 хвилин спілкування з носіям мови).

Участь у цій програмі «Host Family» є безкоштовною! Відкрий для себе світ разом з AIESEC!

Заповнюй анкету – відкрий культуру світу вдома!

Увага: кількість учасників обмежена! Заповнення анкети є етапом відбору на участь у програмі. Будьте уважні при заповненні форми!

 

3) Міжнародна програма обміну від AIESEC

Неосвіченість, екологічні проблеми, культурні непорозуміння – ці і ще багато інших питань турбують сучасний світ. І саме нове молоде покоління є тією рушійною силою, яка зможе їх вирішити! Ми повинні стати громадянами суспільства і усвідомити важливість наших дій і вчинків.

Саме тому важливо подорожувати, відкривати для себе інші культури, інші світи і залишати після себе слід. Ми помиляємось, коли думаємо, що не можемо змінити світ. Насправді, це нам під силу! Допомагаючи там, де це необхідно і кому це необхідно ми робимо свій внесок. Одночасно ми допомагаємо собі, розвиваємось, краще розуміємо себе і людей навколо.

Для цього існує багато можливостей. Одна з них – волонтерство.

Міжнародна молодіжна організація AIESEC має на меті здійснення цих змін у світі і саме руками молоді! «Міжнародна Програма Обміну» від AIESEC націлена на молодих, активних і цілеспрямованих людей, які прагнуть пізнавати світ, пізнавати себе і бути корисними для суспільства. Приймаючи участь у цій програмі Ви змінюєте не тільки своє життя, але й життя інших людей.

Разом з Міжнародною Програмою Обміну Ви отримуєте можливість працювати волонтером у соціальному проекті в таких  країнах як Туніс, Шрі-Ланка,  Росія, Туреччина, КНР, Індія і ще багато інших!

Що це вам дає?

  • практику іноземної мови
  • розвиток презентаційних та комунікативних навичок
  • розширення світогляду

Крім того Ви зможете провести 6 тижнів з волонтерами з різноманітних частин світу, таким чином відкриваючи для себе культуру і традиції цілком протилежних країн.

Але що найголовніше Ви зможете залишити свій слід в житті тих людей, з якими будете працювати, допомогти у вирішення тих питань, які є важливими в тій чи іншій країні.

Ось які враження отримала Ірина Ракоча, яка працювала волонтером у Румунії:

«Розклад був завантажений — по 2 заняття 5 днів на тиждень…Але, чесно кажучи, не жалію про це! Не було дня, щоб ми не знали де себе подіти, чи просто нудились! Щодня кудись ходили гуляти з дітьми. Діти нам приносили на лекції шоколад (!!!), одна дівчинка подарувала тедді-ведмедиків, інша — футболки з прапором Румунії, а також неймовірно багато інших сувенірів. Коли проект завершився – навіть не вірилося, що маємо покинути це місто і цих людей. Проживали в сім’ях, тому змогли більше зануритися в культуру Румунії. За місяць роботи настільки прив’язались до людей, що здавалося, що там пройшло все наше життя.»

Тож, якщо Ви прагнете почати зміни вже сьогодні – реєструйтесь на сторінці Aiesec і без сумніву отримаєте значно більше, ніж Ви можете собі уявити!

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь зі 124 країн світу. Члени організації – це студенти та випускники, які кожного дня розвиваються особистісно та професійно на шляху формування себе як лідерів, що хочуть та знають, як змінювати світ на краще.

.

Будь ласка, поширьте дану інфу, адже це насправді кльова нагода не лише для Вас,
а і для багатьох інших. Тут точно кожен може знайти щось для себе 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info