Як казав наш перший президент Кравчук: “Маємо те, що маємо”тож потрібно думати як жити далі і нарешті почати нормально розвиватися в ногу зі всім цивілізованим світом, де нас підтримують, хоча і не настільки сильно, як нам би того хотілося….

map

Щоб перевірити це, на вихідних я відвідуватиму Брюсель, де вже завтра має бути підписана політична частина угоди про асоціацію з ЄС, з чого все і почалося. Пам’ятаєте? До речі, подорожую з мінімальною кількістю речей. Ось перелік того, що завжди зі мною.

Чесно кажучи, не можу стримувати емоцій і з радістю повертаюся додому, хоча в курсі, що ситуація загострюється і наразі відбувається мобілізація населення. Тим не менше, навіть в глибині душі трішки радію, адже саме біда нас об’єднала нарешті, покаала хто є хто і чітко визначила напрямок розвитку держави у майбутньому.

***

Такі слова, як СНД (звідки нарешті виходимо), “старший брат” etc. вже не в моді. Скоро модно буде сповідувати адеквані європейські принципи, раціонально використовувати ресурси і жити по правилах, а не на дешевих понтах і понятіях.

До речі наш новий міністр економіки частково проводив подібні паралелі у своїй презентації “Стратегія блакитного океану” на Львівському медіафорумі, де мені пощастило розділити з паном Павлом стіл за обідом.

Ну і головне зараз не падати духом, адже кожна криза – це також і час можливостей.

Пам’ятаєте – Все, що не трапляється, робиться на краще (мій досвід), а також слідкуйте за здоров’ям (ось поради як вберегти себе під час подорожей), ну і звичайно поставте перед собою цілі, котрі хочете реалізувати найближчим часом, оскільки лише це здатне тримати Вас у фокусі і заряджати любов до життя, якої так зараз не вистачає багатьом.

Розбавити це рекомнедую, відвідавши один із численних українських фестивалів, ну а від себе добавлю Вам ще багато всього корисного, щоб якось докластися і допомогти співвітчизникам пережити лихі часи і зарядити по повній, коли все закінчиться.

Перш за все наразі майже завершив першу україномовну книгу по інтернет бізнесу, а також вже сконтактувався з різними фахівцями українського інтернеу для проведення цілої конференції.

Наразі скажу лише, що це буе повністю безкоштовна подія, а її метою є показати різні можливості УАнету, щоб підтримати бізнес в Україні у такий нелегкий історичний час. Більше про дану унікальну подію вже наступного тижня, коли власне ступлю на батьківську землю.

DSC_0675

Тож вернімося до заголовку цього поста:
В яку країну мені доведеться повернутися після 4-місячної відсутності?
Особисто відчуваю, що в нову Україну, країну можливостей і свідомих людей.

А Ви як вважаєте? Якою буде Україна тепер і що нас чекає?

Слава Україні…

Support and Follow events in UkraineMore Info