От щойно підгледів класну новину у Inspired. Переконаний, Вам теж буде цікаво.

1-4 травня 2014 в Литві відбудеться сьомий міжнародний MediaBarCamp, присвячений використанню нових можливостей інтернет-медіа та розвитку медіаактивізму.

Справа в тому, що 10 травня 2014 виповнюється 20 років з дня створення білоруського національного домену .BY, тому ця тема буде однією з головних на MediaBarCamp 2014. Організатором MediaBarCamp 2014 є Swedish International Liberal Centre (SILC).

Основною метою Мediabarcamp 2014 є обмін досвідом у використанні інтернету для соціально-культурних проектів різних типів. Запрошуються всі учасники (медіа, громадські та політичні організації, і т.д.) презентувати свої інтернет-проекти і знайти однодумців.

Крім цього, ви зможете перейняти досвід або поділитися власним досвідом пошуку фінансування веб-проектів (самофінансування, зовнішнє або колективне фінансування, і т.д.).

***

Три головні теми для дискусій MediaBarCamp 2014:

1. Легендарні проекти белнету, які вижили і продовжують жити. Як зробити проект не на один день, а для постійної роботи?

2. Все вже придумано і зроблено? Або що можна і потрібно робити наступні 20 років? Які проекти будуть затребувані завтра і як про це дізнатися вже сьогодні?

3. Реклама в інтернеті за останні 20 років, що змінилося для локальних сайтів? Навіщо треба співпрацювати з рекламними агентствами?

Цільова аудиторія:

  • Власники, веб-редактори, редактори відділу новин (не просто технічний адміністратор) , а людина яка відповідає за зміст і структуру сайту.
  • Колективні інтернет проекти, за якими стоїть маленька редакція
  • Представники соціально-культурних проектів, які використовують соціальні медіа як канал комунікації зі своєю аудиторією.
  • Медіа активісти, які використовують можливості інтернету для поширення своїх ідей.
  • Політичні активісти, які використовують нові медіа для поширення своїх ідей.
  • Ваш сайт (блог , проект) відвідують близько 500 осіб на день / у вас є своя аудиторія постійних читачів / ваш сайт існує вже не один рік.
  • Ваш сайт не є 100 % розважальним ресурсом.
  • Ваш сайт не є інтернет- магазином

Ось більше про дану подію – http://mediabarcamp.com

Support and Follow events in UkraineMore Info