Цікава штука життя. А ще цікавіше житти, мандруючи. Будучи у центрально-мексиканському місті Леон я переглядав свої давні контакти у скайпі, щоб почистити список і приємно здивувався, коли побачив у статусі одного далекого колеги – Mexico.

Ми познайомилися з Аміром у Львові ще восени 2011-го. Тоді я лише починав Ukraine-Travel-Secrets.com, а мій гість по каучсерфінгу якраз вийшов на необхідний рівень розвитку власного стартапу, щоб мати можливість безперешкодно подорожувати, фінансувати власні захцянки і розвивати власну справу онлайн.

Colnect

Наскільки б шалено це не звучало, але з того часу Амір ще не повертався додому у Ізраїль. Доля розминула нас в Тайланді зимою 2013, зате звела у 2014 в Мексиці у райському серферському містечку Пуерто Ескондідо. Хтоб міг подумати 🙂

Його сайт, colnect.com, не лише прибуткова автоматизована машина, а і міжнародний сервіс, котрий об’єднує колекціонерів по цілому світі. Colnect допомагає своїм численним користувачам знаходити чи обмінюватися необхідними прибамбасами, варіація котрих обмежується лише уявою: від марок та монет до пакетиків для чаю і цукру.

Це дає можливість Аміру займатися не лише цікавою, прибутковою і величною справою, а й подорожувати і просто жити в кайф. Хоча починалося все із батькового захоплення колекціонування телефонних карток.

***

Розумію, що лише змістом даного інтерв’ю тема онлайн бізнесу не обмежується.

Тому можете сміло запитувати у Аміра те, що Вас цікавить тут у коментах знизу. Кожен автор запитання, отримає в подарунок місячний преміум пакет користування колекційним сервісом Сolnect.com 🙂

P.S. Бажано задавати питання англійською.

Support and Follow events in UkraineMore Info