Я завжди захоплювався цікавими та неординарними особистостями. Мабуть, саме завдяки спілкуванню з такими людьми і постав даний блог, адже під впливом інших змінюється і сама людина. Тусуватися з класними чуваками і намотувати від них мудрості життя – це мабуть один із найефективніших шляхів по досягненню так званого “успіху”. Зокремо, ось мої герої вже у зрілому віці, а тут ровесники.

Герой сьогоднішнього випуску OpenMind TV справжній живчик. Якщо Ви більш-менш крутитеся в маркетингових тусовках України, то швидше за все вже знайомі з ним. Ярослав Трофімов (fb) добре відома людина, котра посправжньому заряджає в межах своєї компетенції, а поле його діяльності виявилося доводі широким.

Ярослав Трофімов

Мало того, що він допомагає бізнесам рости і розвиватися чи створює свої, так до того, Ярослав ще пише музику, запально співає, класно грає на різних музичних інструментах, а також виступає неабияким поціновувачем вина і не тільки. Зрештою, ось його сайт (Trofimov.com.ua), звідки вже доступна навігація по інших проектах.

Мені довелося спостерігати це все під час останнього візиту в Одесу, куди приїхав на запрошення Ярка і його нареченої Юліани Брагіної розповісти трішки про подорожі вцілому і Балкани, зокрема. До речі, виступ проходив у їх новому проекті – відпочинковому просторі для мандрівників Перон №7. Тож, якщо Ви у Одесі, заходіть перепочити, попрацювати і потусити з Ярославом та Юліаною. Власне там ми і зазняли дане інтерв’ю про те, чим займається цей моторчик і я це у нього все виходить.

***

Особливо прислухайтеся до завершальних слів, кои мова йде про суть робочого бізнесу.

.
Друзі, а що у вашому баченні є бізнесом і які ритуали не дають Вам збитися з направленого шляху або ж навпаки, що змушує постійно топтатися на одному місці?

Support and Follow events in UkraineMore Info