Я за цим чуваком реально не встигаю слідкувати. Сам Денис Довгаль з Києва, два роки навчався у Сан Франциско, десь між тим запустив DoodleVideo.me (контору по створенню мультяшних відяшок для компаній), згодом зареєстрував фірму у Литві, під що власне отримав резиденцію в ЕС.

А ось недавно ще й перебрався до своєї дружини у Ірландію, а також от-от щойно почав розвивати новий багатообіцяючий проект для онлайн підприємців і бажаючих ними стати – TravelMBA.net.

денис довгаль

Як бачите, навіть фізіологічно, його образ більше нагадує голівудського актора ніж, скажімо типового хлопчини з України, котрий, колись був активним членом AIESEC, і почав активно втягуватися у “великий світ”.

Протягом тривалого часу ми з Денисом перебували на віддаленому зв’язку, опосередковано спостерігаючи онлайн хто там і чим займається. Під час мого перебування у Мексиці, наші шляхи трішки розійшлися, але врешті-решт нарешті вдалося пересіктися у Києві, чому я дуже радий, оскільки у нас вийшла цікава розмова.

Що з того вийшло, дивіться у даному випуску рубрики OpenMind TV. Мова йде про:

  1. Як поїхати на навчання в США;
  2. З чого все починалося і як відбувався вихід на онлайн бізнес;
  3. Чому саме doodle video і що це таке взагалі;
  4. Типова робоча ефективна бізнес модель для більшості онлайн проектів;
  5.  А також трішки метафізики про життя, підприємнцтво і подорожі 🙂

***

Заходьте на сайти проектів Дениса і користайте з них: DoodleVideo.meTravelMBA.net.

До  речі, 19-21 травня Денис організовуватиме онлайн конфу Travel MBA.

1

Мова йтиме про організацію власного географічно незалежного лайфстайл бізнесу. Там же виступатиму я, а також ще ряд класних чуваків, котрі вже зуміли поєднати роботу з подорожами. Приєднуйтеся і ви – деталі і реєстрація…
.

Support and Follow events in UkraineMore Info