Мабуть одним із найкращих плодів інтернет діяльності є можливість зустрічатися з тими самими людьми у різних куточках світу. Тим більше, якщо це близькі по духу і по світобаченню особистосці. З багатьма з них Ви вже могли познайомитися у чиленних випусках рубрики OpenMind TV чи на інших сторінках даного блогу.

Цього разу, хочу познайомити Вас з чудовою людиною і моїм товаришем Олександром Соломонюком. Ми познайомилися літом 2014 року у Львові. Окрім того ми паралельно подорожували Балканами цього літа, хоча і не зустрілися. Зате я компенсував це візитом Олександра у Монреалі, Канада, де він постійно проживає вже більше 14 років.

Алекс Соломонюк

Наш герой вже досвідчений онлайн підприємець, котрий займається інтренет бізнесом протягом 7 років. Його основне джерело доходу – це блог про онлайн маркетинг і дистанційний заробіток Blog.Extra-Paycheck.com. По мірі того, як почали зростати заробітки, Олександр почав більше подорожувати і “під шумок” запустив тревел блог AlexTraveling.com.

А ще він занурюється у вузенькі ніші. Саме туди рухається ринок e-commerce. Маючи захоплення мотоциклами 60х рр., Олександр  запустив сайт CafeRaced.com, в котрому описує різноманітні мотоцикли саме стилю Cafe Racer. Зацікавлені особи заходять на сайт, щоб отримати інфу про ті чи інші примочки до мотиків, але купують їх вже власне на Амазоні, з чого наш гість отримує комісію.

Так ось в даному інтерв’ю (українською), Олександр розказує про те, як він почав розвиватися онлайн, що дають йому подорожі, а також ділиться моделлю монетизації будь-якої вузької ніші з фізичними товарами.

***

Сміло переходьте на сайти Олександра, щоб краще познайомитися з його діяльністю:
Blog.Extra-Paycheck.com | AlexTraveling.com | CafeRaced.com

Ось і лінк на партнерську українську SalesDoubler.com.ua мережу для онлайн просування різних товарів чи послуг і заробітку з цього. Нарешті таке з’явилося в УАнеті. Тож користайте. А ще мова йде про партнерські програми у моєму відео з 11 способами заробітку онлайн.

.
Друзі, а як Ви думаєте. В якій вузькій ніші з фізичними товарами могли б
розпочати власну онлайн спрау і Ви? Як на мене, це дуже цікава тема 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info