Під час невгамовних подорожей світом час від часу мені на шляху трапляються цікаві люди, лише зустріч з якими варта цілої мандрівки. Коли я ще перебував у Лаосі і лише збирався навідатися у Китай, де знаходжуся наразі, до мене по каучсерфінгу написав Двайт Голдвінд. Він попередньо запросив нас на вечерю до себе додому в місті Кунмінг, що у Південно-Західному Китаї.

dwight

Як виявилося, Двайт – американець. Йому 70 років, чотири останні з яких проживає у Піднебесній. Ще з вісімдесятих років минулого століття він заробляє на життя тим, що допомагає людям покращувтаи їхнє життя у форматі лайф коучингу. Чесно кажучи, у мене неодринарне відношення до цієї професії, тому було дуже цікаво поспілкуватися з фахівцем і професіоналом.

У даному інтерв’ю Двайт розказує про специфіку даної професії, свої методи роботи, а також ділиться власним життєвим досвідом. Коли я запитав у нього, як він почувається у свої 70, що час минає, то отримав у відповідь таке: “Я постійно бавлюся і відношувся до життя, наче мені 5 років”.

***

Ось сайт нашого гостя, де є трохи більше нформації про нього – goldwinde.com.

P.S. Чи можливо заробляти онлайн на власному життєвому досвіді онлайн? Звичайно, що так. Також інтернет є чудовим інструментом монетизації не лише досвіду, а й професії чи хобі.
В описі курсу TraveLEarning PRO чітко пояснюється як це зробити вже найближчим часом.

Support and Follow events in UkraineMore Info