Ось і прогудів перший день онлайн конференції ebiz. Знизу короткий підсумок.

Духлій Пилип – Не ІТ фріланс в Україні

Духлій Пилип відкрив конференцію класною вступною доповіддю про не ІТ фріланс в Україні. Він поділився принципами роботи у найбільш популярних біржах фрілансерів, показав приклади і звернув увагу на найбільш актуальні речі.

(pdf презентація)

Також Пилип запросив до подальшого спілкування на тему фрілансу і не тільки у фейсбук групу Be FreeLancer (Фріланс для Україніців)

***

Іван Бобров – Заробіток знаннями іноземних мов на ринку фрілансу

Іван, автор блогу IvanBobrov.com.ua, поділився власним досвідом про те, як він працює на зарубіжних фрілансових біржах, використовуючи власні знання англійської.


(pdf презентація)

Також Іван запропонував допомогти кожному бажаючому у цій справі, в форматі безкоштовної півгодинної консультації. Звертайтеся до нього, згідно контактів.

***

Дана Левітас – Online work for English speakers from Ukraine

Дана, моя колега і співробітник colnect.com, працює віддалено і активно подорожує по світі. Власне це плоди роботи онлайн, багатогранні можливості якої вона відкрила у власній доповіді.


(pdf презентація)

Окрім цього, їхня компанія наймає людей. Тому Дана поділилася тим, яких співробітників зараз шукає colnect.com, і запропонувала звернутися до неї з пропозицією співпраці. Листи надсилати на openmind@colnect.com

***

Чотирма переможцями квитків на iforum (найбільшу в Україні подію зі сфери ІТ) стали: Анна Бігай, Роксолана Поцуйко, Ростислав Волицький і Христина Молотова. У другий день теж розігруватимуться квитки, тому приходьте.

Support and Follow events in UkraineMore Info