Ось і завершився наш 5-й і останній день Ebiz2015. До кінця дійшли не усі, та ті хто це зробив, аж ніяк не пошкодували, а навіть навпаки.

Ігор Наконечний. Золоті правила комунікації в роботі з Північноамериканськими клієнтами

Ігор являється засновником декількох стартапів. Багато його клієнтів саме з США. І основною проблемою, з котрою стикаються фрілансери – це спілкування з ними. Хто працює на західний ринок, той не одноразово стикався з цим.

Чи достатньо бути просто хорошим технічним спеціалістом, щоб успішно продавати свої послуги на Американському ринку? Відповідь у доповіді Ігоря.

(pdf презентація)

***

Сергій Гутюк. Експерт з просування проектів, брендів в Google+ & Linkedin

Багато хто вважає що в Google + сидять “мертві” люди. У відповідь Сергій дає лінк на власний профіль та просить написати його підписникам, що вони “мертві” 🙂 Секрети просування будь-якого бізнесу(навіть очищення каналізації) в Google +, дивіться в презентації Сергія.

(pdf презентація)

Знайти більше інформації про Сергія ви можете на його блозі gutyuk.com

***

Іван Князевич. Рекламні кампанії в Facebook

Ну і завершив дану подію, мій помічник Іван. Не зважаючи на пізню годину (3 ночі), оскільки він перебуває за кордоном, Іван все ж провів презентацію про рекламні кампанії  в Facebook. Які є можливості для досягнення в рекламних кампаніях  та як знайти клієнтів за кордоном? І найголовніше як же заробити в доларах використовуючи Facebook? Дивіться нижче у записі .

(pdf презентація)

Ось до речі його блог open2world.com

Таким чином ми завершили цю грандіозну подію. Чи відкрились для вас нові горизонти для заробітку в онлайн сфері? Якщо так, то чим саме хочете чи будете займатись?

Support and Follow events in UkraineMore Info