Яскраві приклади інших та реальні кейс стаді мабуть є одним із найкращих форматів практичного контенту, адже завдяки їм можна глянути що насправді роблять люди, щоб досягнути тих чи інших результатів. Історія героїні цього посту зовсім неунікальна, але показова і дає можливість побачити ще один приклад того, як користувачі цього блогу перетворюють власну вже існуючу професію у онлайн бізнес.

Ось до речі кейс стаді Віктора Кучина (17 500 грн. за два дні власною професією онлайн).

Зовсім недавно Станіслава Троцюк закінчила університет, а саме факультет Польської філології. Не складно здогадатися, що основним професійним заняттям дівчини повинно було стати мовне питання. Тому ще з студентських років Стася підробляла вчителькою у загально-освітній школі, а також викладала на приватних курсах у Львові.

станіслава-троцюк(під час виконання одного іх моїх завдань на природі)

До речі, вона рідна сестра моєї дружити Мартусі. Протягом років Стася спостерігала за тим, як ми з Мартою активно просуваємо тематику онлайн бізнесу, але як у випадку багатьох інших, це були лише спостереження, ну і можливо трішки роздумів.

Тим не менше згодом, коли рішучості стало більше, вона вирішила приєднатися до навчання по програмі TraveLEarning PRO і результати не заставили себе довго чекати. Фактично в межах тривалості навчально-практичної роботи Станіслава Троцюк успішно заробила перші 8000 грн. через інтернет і заклала міцний плацдарм до побудови власного онлайн бізнесу – Kanapka.pl.ua.

Що саме вона для цього зробила? Давайте краще послухаємо прямим текстом саму Стасю…

***

***

Стася доволі креативно підходить до просування свого бренду у соцмережах:

меми

А ще вона, як і ряд моїх інших учнів знайшла деяких своїх клієнтів (чи то самі клієнти їх знайшли) на OpenMind FORUM, що проходив 3-4 жовтня у Львові. Ось більше про організацію живих подій.

клієнт

***

Резюме

Як бачите, достатньо просто слідувати алгоритму курсу TraveLEarning PRO: вибрати нішу; створити сайт; наповнити його; трішки прокачати; вийти на зв’язок зі своєю цільовою аудиторією; запропонувати власну пропозицію; і зрештою почати працювати з першими клієнтами. Детальніше алгоритм курсу розписаний на окремій сторінці тут.

Іван Бобров, поліглот і викладач англійської теж працював за тими ж матеріалами. Ось окрема його історія про те, як студент-біотехнолог став поліглотом і перетворив захоплення іноземними мовами у онлайн бізнес.

До речі, зараз власне з Іваном і Людмилою Калабухою знаходжуся на острові Тенеріфе (Канари, Іспанія), звідки зовсім скоро ми попливемо кораблем у Бразилію, але це вже інша історія.

***

Заняття по вибору ніші + безкоштовний чек лист

Наразі хотів би ще поділитися з вами окремим відео по вибору ніші, що фактично є першим заняттям курсу TraveLEarning PRO, а також подарувати чек-лист онлайн бізнесу, який може стати для вас дорожньою картою по створенню і розвитку власної справи онлайй. Забирайте це все тут.

чеклистДодам лише, що ще є можливість приєднатися у лави останнього набору TraveLEarning PRO цього року, а також здійснити оплату за навчання двома частинами. Буду радий вам допомогти  🙂

***

А нашій героїні можемо побажати успішного розвитку нового проекту Kanapka.pl.ua, який покликаний допомагати українцям опановувати польську мову. Якщо це цікавить і вас, то звертайтеся і ви не пошкодуєте. Стасю, всього тобі найкращого. Ти молодець 🙂

Станіслава-Троцюк.

Support and Follow events in UkraineMore Info