Трохи менше року тому на iforum у Києві до мене причепився молодий хлопчина і почав розпитувати про подорожі, онлайн бізнес та й загалом між нами зав’язалася цікава, хоча і недовга розмова.

віталій-співачук

Зазвичай на цьому все закінчується, але не тут то було. Згодом я неодноразово зауважував толкові пости цього хлопаки у фейсбук (ось його профіль – Віталій Співачук), а пізніше взагалі зустрів у себе на семінарі TraveLEarning у Києві. Віталій не відступав і щоразу задавав класні запитання і яскраво виділявся серед публіки. Ось його веб-студія – webraketa.com. До речі, йому всього 21 рік.

Згодом він приїхав на OpenMind форум до Львова і відразу заприятелював з багатьма іншими учасниками події. Там же з новими колегами домовилися полетіти разом у Тайланд, де власне і зараз перебуває Віталій. Здається фантастикою, але читайте далі. Це ще не все.

***

Ось ми з Віталієм майже рік тому, коли вперше зустрілися.

Общее фото

А це вже Віталік розсікає на семінарі TraveLEarning у Києві.

співачук

Згодом разом з іншими учнями/клієнтами OpenMind Валерією Тімофєєвою та Іваном Бобровим вони організували спільний проект Прибутковий Upwork, покликаний допомогти людям робити перші кроки на міжнародній фріланс біржі upwork.com і заробляти кошти онлайн. Надзвичайно цікавий пілотний проект для України, який може стати у пригоді й вам.

І на завершення інтерв’ю, яке ми нещодавно записали з Віталієм, перебуваючи у різних кінцях світу. Я у Перу, а він у Тайланді. В цьому короткому відео Віталій розповідає як докотився до такого життя, що у 21 рік живе на екзотичному острові, працюючи дистанційно, а також ділиться корисними практичними порадами від себе.

(вибачайте за якість мого відео – тут на висоті 3400 метрів з інтернетом біда)

Якщо ви думаєте про дистанційну роботу на міжнародних фріланс біржах, то курс Прибутковий Upwork може стати вам у нагоді. Переходьте за посиланням і користайте з першого безкоштовного уроку вже зараз! Успіхів.

Support and Follow events in UkraineMore Info