Дуже цікава й неординарна історія трапилася з симпатичною дівчиною Валерією Тімофєєвою, яка вже надихнула но позитивні зміни у житті багатьох людей, а також показує власним прикладом безмежні можливості нашого світу.

Зовсім недавно Валерія повернулася з піврічної подорожі країнами Південно-Східної Азії, серед яких Тайланд, Малайзія, Сінгапур, Індонезія (Балі), а також Гонконг. Найцікавіше те, що весь цей час вона проводила не сама, а з кількома новоспечиними друзями, а крім того ще й постійно працювала онлайн протягом всіх цих шалених мандрів.

валерія-тімофєєва

Якою б незвичайною не здавалася ця історія, вона не є унікальною, адже всі більше і більше українців починають вільно подорожувати світом, працюючи дистанційно. Якщо коротко, то минулого літа Валерія відвідала мій одноденний інтенсив у Києві, а потім записалася на двомісячний онлайн курс TraveLEarning. По завершенні курсу всі учасники традиційно зустрічаються на МастерМайнд в Трускавці, щоб побрейнстормити власні бізнес ідеї.

Очевидно це все в тій чи інші мірі повпливало на подальшу долю Валерії, але вирішальною точкою став OpenMind форум, де Валерія вже виступала у ролі спікера, розповідаючи про фріланс. На тій же події вона познайомилася з іншими колегами-тревелернерами, серед яких Іван Боров (який до того ще плив з нами на круізному лайнері з Канар у Бразилію) та Віталій Співачук. Вони настільки вийшли на одну хвилю, що Валерія вирішила приєднатися до хлопців і просто під час форуму придбала квиток у Азію в одну сторону. Того, що трапилося далі, не планував ніхто…

***

Також на події був Ігор Пухнатий, який впеше потрапив у нашу тусовку. Ігор займається фотографією і продає світлини на стоках, тому, не будучи прикованим до офісу, він теж приєднався до цієї афери. Разом у них вийшла прикольна команда і невдовзі, вже перебуваючи у Тайланді, виникла ідея створити спільний проект, покликаний допомагати людям успішно приймати замовлення і заробляти на англомовній фріланс біржі Upwork.

прибутковий-апворк(Зліва на фото ще одна наша колега Ірина Журавель, яка і досі лишається у Азії)

Так народився класний проект Profit Upwork (а ось і стаття про 7 кроків до прибуткового фрілансу), невід’ємну роль у якому зіграв кожен із наших героїв. Тут ще можна багато розписувати, але краще послухайте все у деталях прямим текстом з уст самої Валерії, з котрою ми зустрілися минулими вихідними у Києві. Це просто неймовірно…

Як бачите, друзі, занурення у бажане оточення реально вирішує. Технології технологіями, але ніщо не здатне настільки вплинути на хід справ у житті, як випадкова зустріч, неочікуваний контакт або ж просто яскравий приклад іншої людини. Все йде у ваш актив а бо забирає з нього.

Невдовзі Валерія, Іван та Віталій виступлять із своїми доповідями і поділяться власними напрацюваннями з межах безкоштовної онлайн конфетернції ebiz (20-24 червня), а також спеціально приїдуть на Digital Nomad форум, що проходитиме 2-3 липня у Львові. Активні прямі лінки за посиланнями вище.

Приєднуйтеся і ви, адже участь у цих заходах здатна позитивно вплинути і на ваше життя. Буду радий вас бачити у наших рядах, де збереться порядка двох сотень активних українських цифрових кочівників і тих, хто бажає ними стати. На завершення можу лише побажати успіхів Валерії та її партнерам. Ви справжні молодці. Так тримати.

Support and Follow events in UkraineMore Info