Цікавого листа вчора надіслав Іван підписникам блогу тоді, коли я двіжував на дні народження товариша у Києві. Думаю вам буде цікаво почитати. Далі прямим текстом від Івана…

Привіт. На зв’язку Іван. Орест зараз в Києві без комп’ютера, і я взяв на себе сміливість написати вам цього листа…

Гадаю Вам відомо, що з Орестом ми співпрацюємо уже більше ніж 1.5 року. І сьогодні, я вирішив написати Вам про мотивацію та де знайти в собі сили, коли здається, що все пропало. Не судіть строго. Гадаю, ця коротенька історія стане для Вас маленькою мотивацією до дії )

Діло було в січні 2015. На той час я уже був у Тайланді. Радості не було меж. Я живу на закритому острові радіусом в 60 хв на скутері ) Пальми, глазурне море, тропіки, чудова дружина поруч … 

іван-та-оля

Що ще потрібно для щастя? Гроші. Як би це банально не звучало – та мені тоді потрібні були гроші.

Сталось так, що за декілька місяців в Таї, я не зумів налагодити свій дохід. І станом на 1 січня 2015 – в мене в кишені було 100 бат. Це еквівалент в 3 долари…Не густо, чи не так? Добре що банани росли неподалік і можна було поживитись та перебити голод )

Насправді, реально постало питання, де знайти в собі сили та мотивацію щось робити. 

***

Я почав шукати короткотермінові підробітки.

В першу чергу – я написав Оресту, що хотів би бути його помічником. Він на диво погодився. (Дякую Оресте за той шанс).

ОРЕСТ: І тобі дякую, друже. Ось детальніше про те, як ми почали працювати разом. Ще один пост Івана – Дорога у маркетинг або Як з чистого лиса я став експертом менш ніж за рік.

І в той час, якраз проходив курс Формула ПродуктивностіПершим завданням від Ореста, було наздогнати 4-й день курсу за 2 дні… 

Уже з перших уроків, я зрозумів що мені потрібно робити, щоб знайти кошти, та побороти депресію, в котрій перебував через тодішнє становище. І так сталось, що одним із завдань курсу, було знайти можливість заробити чи отримати кошти (прямо подарунок чи копняк долі). І як ви гадаєте, мені це вдалось?

Ще й як! За декілька днів, мені вдалось акумулювати, з різних джерел, порядка $800! (мій коментар знайдете в одному з уроків курсу за 2015 рік). Це було просто прозріння для мене! Єдиною проблемою, чому я не міг цього зробити раніше – була не організованість та не впевненість в своїх діях.

Чесно, було просто страшно щось робити, перед думкою як багато мені зараз потрібно… І замість того, щоб щось справді робити, я метався з одного проекту в інший. Та Орест навчив усе детально планувати та розділяти справи таким чином, щоб сили та мотивація тебе просто переповнювали. Щоб ти відчував себе просто суперменом Принаймні, саме так, я почувався тоді .

Та найважливіше – що даний курс став для мене щоденною рутиною. Я вивів свою формулу ефективності, котру і досі застосовую. Час від часу змінюю певні аспекти.

До речі, ось так виглядає мій день:

ritual

А щоб тримати себе в тонусі, я проходжу, разом з Орестом, Формулу Продуктивності раз в пів року. Приблизно.

ОРЕСТ: А це мої правила )

0-щоденний-ритуал

***

Далі, 2015 рік для мене став як для Гагаріна політ в космос.

Все просто забурлило і я рванув вперед. 

– Мені вдалось вести рекламні кампанії для мульти міліонерів та американського міліардера (досі пам’ятаю ту рекламну кампанію, не завжди випадає така нагода).

– Я успішно запустив власний курс по Facebook рекламі

– Відвідав 7 країн на 2 різних континентах

Цей список можна продовжувати і далі. Та найголовніше, це те що я насправді став щасливим. І вибудував в собі ті необхідні звички, щоб рухатись в перед. 

0move

Ось така коротенька історія “з грязі в князі” )

І зараз оглядаючись назад, я розумію, що суть не у фішках маркетингу чи ще чомусь. Суть у внутрішньому стержню, та просто в ефективності власних дії.

Курс “Формула Продуктивності” став для мене, тим реактивним топливом, котре допомогло мені подолати гравітацію та вирватись в перед…

Від цих рядків, зараз сам відчуваю ще більше мотивації та сили, оглядаючись назад. 

Тож іду побігаю та збиратиму сумку в дорогу. Бо завтра уже буду в Києві 🙂

І якщо ви зараз відчуваєте силу гравітації, котра тримає Вас та не дає рухатись вперед, тисніть на цей лінк: https://openmind.com.ua/formula/ та реєструйтесь в кусрі Формула Продуктивності. Стартуємо завтра. 

ОРЕСТ: Тобто вже сьогодні 14/08 о 20:00

Іван “це може змінити ваше життя” Князевич )

P.S. Надіюсь, моя коротенька історія була хоч трішки мотиваційно зарядженою для Вас. До зустрічі в курсі, якщо нам по дорозі ) 

Support and Follow events in UkraineMore Info