Цього літа якраз, коли готувався до проведення першого Digital Nomad форуму (до речі другий форум проходитиме 22-23 жовтня ==> ось деталі), у мене виникла ідея запросити когось з-за кордону, хто вже робить те, про що йтиметься на події, а саме – поєдання роботи і подорожей.

Для цього я почав розкидувати запрошення по міжнародних онлайн спільнотах де тільки міг і дехто відгукнувся. Буквально за пару днів Стіфен і Аріс (автори BackpackEntrepreneurs.com) приїхали до Львова з сусідньої Румунії і згодом виступили на нашій події.

backpackentrepreneurs

Наразі, поки вони подорожують, все їхнє життя вміщується у цих рюкзаках, що аж ніяк не заважає їм працювати. Звідси походить і назва їхнього ресурсу – BackpackEntrepreneurs.com (“наплечникові підприємці”). Перед тим, як наші друзі покинули Львів, я витягнув їх на розмову про те, як їм вдається поєднувати роботу і подорожі.

Окрім того, Стіфен й Аріс проробили колосальну роботу підготувавши цілий посібник, у якому вмістили більше 130 ресурсів, сервісів і лінків, що покликані допомогти людям подорожувати працюючи і визначати бюджет мандрів.

***

А ось тут завантажте обіцяну методичку з вичепним списком сервісів для роботи і подорожей!

Support and Follow events in UkraineMore Info