Нещодавно мені випала нагода зустрітися з Наталею Пархоменко у Львові. Сама вона з Чернігова, де розвиває місцевий туристичний клуб (pobach.in.ua). Наталя орієнтується на локальний ринок любителів мандрів і всіляко їх обслуговує, організовуючи класні поїздки по Україні і за кордон.

%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%85%d0%be%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%be

Минулого року Наталя приєдналася до мого курсу по створенню чи розвитку онлайн бізнесу TraveLEarning, що позитивно вплинуло на її справи, також розвиток діяльності клубу. З того часу Наталя успішно відпрацювала декілька сезонів і продовжує лише нарощувати обертів.

При зустрічі я просто не міг не розпитати, як це їй вдається, щоб успішно працювати в туристичній сфері навіть у такому начебно невеликому ринку, як Чернігів. Впевнений, що всім буде корисно і повчально, а особливо для осіб, котрі проживають поза межами найбільших міст нашої країни. Користайте, беріть приклад і надихайтеся!

***

Найближчим часом Наталя організовує поїздку на Сицилію просто за смішною ціною. Я б і сам махнув, якби на той час не був завантажений справами по підготовці до Digital Nomad Форуму.

Ось деталі подорожі – “Підкорення Сицилії” (переглянути).

***

Також додам, наскільки важливим є занурення у правильне оточення! 

У ході проходження онлайн навчання в межах TraveLEarning, ми хоча б раз збираємося вживу на МастерМайнд (ось детальніше що це таке), де учасники мають можливість зі сторони критично оцінити справи інших, а також підправити свій бізнес завдяки практичному досвіду решти.

Власне на одній з таких зустрічей Наталя визначила нові цілі і зв’язала себе зобов’язаннями їх досягнення. Таким чином не реалізація цього стала практично неможливою. Вона вдихнула нове життя у свій проект і далі працює по вибраному плану. Ось декілька слів від неї особисто.

Отже, якщо ви теж бажаєте зануритися у правильне оточення однодумців, знайти ділових партнерів або просто поспілкуватися з близькими по духу людьми, приходьте на Digital Nomad Forum, що відбудеться 22-23 жовтня у Львові. Ось деталі – openmind.com.ua/digital-nomad/.

Там буде декілька сотень таких крутих людей, як Наталя, і сподіваюся ви також!

А, якщо їхати кудись не має можливості чи принаймні влом, хоча тематика подорожей вам небайдужа, то приєднуйтеся до онлайн конференції itravel2016, що проходить цього тижня.

Support and Follow events in UkraineMore Info