Зовсім недавно я вернувся з майже місячної подооржі у Центральну Америку і США, під час якої відвідав країни Сальвадор, Гватемалу, Беліз, Гондурас, а також штат Флорида у США (Маямі).

Зрештою, мені не потрібно багато для щастя. Цього повністю достатньо для того, щоб могли вільно подорожувати світом, вести онлайн бізнес, заробляти гроші і загалом позитивно впливати на світ, не обтяжуючи при цьому самого себе. Зацініть!

60-%d1%80%d0%b5%d1%87%d1%96-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b6%d1%961

Я простий чувак і свідомо зробив цей вибір ще пару років тому, коли вирішив завести блог openmind.com.ua. Багато кому це дивно, але мені і справді не потрібно більше матеріальних речей для щастя. Все решта можна без проблем докупити чи взяти в оренду. Головне, щоб поряд були найближчі люди, можливість займатися улюбленою справою, а також доступ до грошей.

***

Ще по дорозі у Маямі, коли я перебував у Відні, то зробив невеличкий пост про свій невеликий наплечник і його вміст та спитав у аудиторії чи не бажають вони подивитися що знаходиться в середині. Якщо пост набере 500+ лайків, то я запишу відео. Так і вийшло. Ось…

***

Тому, ось обіцяне відео! Тут насправді все, що було зі мною протягом цілої мандрівки на інший кінець світу.

***

Ось крупним планом, якщо хочете детальніше роздивитися!

59-%d1%80%d0%b5%d1%87%d1%96-%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b6%d1%96

***

Можете сміло записувати у коментах, якщо цікавлять деталі якоїсь конкретної штуки, одьожки чи гаджету. Буду радий відповісти і вказати, де можете придбати щось подібне.

Support and Follow events in UkraineMore Info