Оновлено 16/12! Відповіді на ДРУГУ частину запитань тут.

Оновлено 09/12! Відповіді на ПЕРШУ частину запитань тут.

Час від часу я проводжу сесії питань-відповідей, у яких в межах власної компетенції, досвіду чи просто бачення даю відповідь на те чи інше запитання. От, недавно у Ірані, проводив бізнесову q&a сесію (переглянути). Але цього разу дещо особливе.

Поговоримо про життя, побут і лайфстайл в цілому. А ще, мені допомагатиме Мартуся, адже вона є невід’ємною частиною мого буденного життя і OpenMind загалом. Тому, можете адресувати свої питання і до неї напряму.

Будь ласка, перегляньте це відео, щоб детальніше дізнатися про даний формат.

***

Рекомендації по ваших запитаннях:

1) Чітко визначте одне запитання, що вас найбільше цікавить;

2) Обов’язково перегляньте вже існуючі запитання у коментарях нижче. Можливо хтось вже написав таке саме чи дуже подбіне. Не варто дублювати тотожних запитань. Цінуйте свій і наш час;

3) Якщо подібного до вашого питання немає, сформулюйте і запишіть його одним або кількома реченнями, щоб дати нам його зрозуміти. Пам’ятайте, що від якості запитання, залежить і якість відповіді. Так само будьте певні, що дурних запитань не існує. Немає чого соромитися.

4) Будь ласка, питання лише, що стосуються життя, побуту і лайфстайлу вцілому. Якщо маєте запитання бізнесового характеру, то вам сюди. Швидше за все там вже розкритий кейс, який вас цікавить.

5) Дедлайн – як можна швидше, але не пізніше 15:00, середи (07/12). Першу частину відповідей запишемо з Сейшел, оскільки завтра зранку (07/12) вже вилітаємо. Другу зі Стамбулу, де маємо пересадку. Тому відповідатимемо на питання у хронологічному порядку їх написання. Тобто, чим швидше його напишете, тим швидше отримаєте відповідь.

***

З нетерпінням чекаємо від вас звісточки!

***

Оновлено 09/12!

Відповіді на питання 1-17 (частина 1)

***

Оновлено 16/12!

Відповіді на питання 18-47 (частина 2)


.

Support and Follow events in UkraineMore Info