Ось вже як і минули 2 місяці мого перебування в Індійській столиці – Делі. Місто величезне. Точної кількості людей підрахувати неможливо, оскільки багато просто не мають документів та даху над головою, але називають цифри 17-22 мільйона людей. Трохи є…

Спочатку було не зовсім просто. На вулицях Делі суцільний хаос: дороги перевантажені транспортом, кожен третій з перехожих чогось від тебе хоче; то сфотографуватися, то щось втулити або просто поговорити і вбити час.

Далекі відстані на переїзди до роботи постійно вимотували, ціни завищені у кілька разів для тих, хто їх не знає. До цього додайте 47 градусну спеку та спартанські умови проживання. Ну як завжди, коли приїздиш в нове незнайоме місце, а тут ще й відразу в таке…Добре хоч, що тоді  вже тиждень перебував на місці і підказував по ходу справ.

Тим не менше пройшов час. Ми винайняли нову гарну простору квартиру в Делі з гарною терасою у хорошому районі Лаждпат Нагар на Півдні Делі (вважається престижним районом), провели інтернет, телефон, встановили телевізор для перегляду футбольного мундіалю, понакупляли предметів першої необхідності, тобто загалом суперськи обжилися.

Робота теж цікава та і їздити не так далеко, як здавалося спочатку. Кожного дня пробуємо щось нове. Я от граю в теніс час від часу, відвідуємо галереї та пробуємо різну їжу, ну і різноманітні вечірки звичайно. Кожні вихідні намагаємося вибратися за місто, щоб побачити місто Делі і країну з середини.

Мережа контактів та нових знайомих постійно зростає, нас запрошують на різноманітні зустрічі, акціїї чи просто прогулятися або випити бридкого індійського пива… Справи йдуть зовсім непогано.

Тепер я почуваюся дуже впевнено, знаю “що?”, “куди?” і “як?” , щоб добитися очікуваного результату і зажди радий порадити чи допомогти іншим. А пояснення тут лише одне: “Все, що зроблено, зроблено самостійно і від самого початку”. Тому при незручних ситуаціях намагайтеся самому розібратися у справі, а не звалювати проблеми на когось чи нарікати на гірке, а просто мовчки сумлінно продовжувати рухатись у правильному напрямку і тоді все буде супер.

Мені зараз тут добре 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info