В Україні весь час збільшується кількість користувачів продукції Applе, для телефонів якої є дуже багато аплікацій, які значно полегшують або ж ускладнюють життя.

Коли, я перейшов на iphone, то на кілька днів випав із навколишнього життя, повніcтю занурившись у новий світ. Це наче перехід у майбутнє. Переконаний всім знайома ця ситуація.

Соні-Еріксон

Зі старим Sony-Eriсsson у Копенгагені

Серед тисяч таймвейстерів можна просто загубитися, витрачаючи час та нерви на пошук непотрібної програми, радше як продуктивне юзання потрібної якраз Вам. На щастя на забавки не розмінююся ще з 10го класу, коли мене обікрали в комп’ютерному клубі. Навіть Angry Birds не пробиває цей бар’єр досі.

 Зате я визначив декілька зручних і головне корисних програм для iphone, які постійно використовую у подорожах. Сподіваюся вони допоможуть і у Ваших мандрах теж 😉

1) Currency Pro by Jeffrey Grossman

Один з найприкольніших конверторів валют в на ринку. Прога вміщує всі валюти, забезпечує зручний інтерфейс їх розміщення і керування ними. В один момент можна конвертувати багато світових валют, маючи їх у одному вікні.

І найголовніше! Для цього не потрібно мати постійного доступу до інтернету. Всесвітня мережа потрібна лише, щоб завантажити прогаму і закачку обновлень курсів валют по необхідності.

2) TripAdvisor 

Найбільший туристичний он-лайн ресурс у світі успішно працює на смартфонах мільйонів користувачів.

 В ньому можна переглянути відгуки інших мандрівників мало не про всі куточки планети, вирішити куди податися і з’ясувати чи насправді на віддаленому острові Індонезійсього архіпелагу в бунгало Ала-Кум смачно готують лосося.

 Крім є пошуковий сервіс готелів, ресторанів, авіарейсів, цікавих занять і багато чого іншого. Всю повноту інформації доповнює насичений, постійно активний і дружній форум.

3) Kayak

Ще один класний пошуковий ресурс, який великою мірою пов’язаний з перельотами. Крім хорошого пошукового двигуна можете з’ясувати скільки коштуватиме перевезення додаткових кілограмів, детальну інфу по світових аеропортах та компаніях, де знаходяться магазини duty-free і так далі.

 Великою перевагою Kayak є здатність пошуку автомобіля на прокат, що великою мірою полегшує життя.

 Крім того є ще ряд забавок типу чеклисту речей, щоб зпакувати з собою, похвалитися друзям місцем перебування і варіанти залишати відгуки про окремі місця події та види діяльності.

4) DropBox 

І хоча це не спеціалізована прога для мандрівників, все одно вона точно стане у пригоді кожному. 

DropBox – це відомий у світі сервіс, який вже добре прижився в буденності мільйонів користувачів. Це один із найкращих в світі файлових обмінників та носіїв інформації он-лайн. Система синхронізує файли окремого користувача між всіма його носіями, а також зберігає історію змін, що дає можливість відновити небажано втрачену інформацію на випадок необхідності.

Користуючись Дропбоксом можна зберігати потрібні файли на айфоні, використовуючи їх в оф-лайн режимі. Я ось наприклад постійно так читаю е-книги або переглядаю потрібні документи в дорозі, якщо не працюю з леп-топом.

А що Ви можете порекомендувати?

Support and Follow events in UkraineMore Info