Життя  у подорожах! Нові міста щотижня, нові люди і знайомства, нові враження і досвід…

Що ж може бути кращим?

Давайте розглянемо типовий приклад.

Кінець квітня, ми з коханою Мартусею вирушаємо в Крим провірити тамтешні гори і після невеличкого трекінгу спускаємося до моря, де сонце спалює нас аж до рожевого. Насолоджуємося місцевим вином, першим нормальним сонячним теплом у році і прохолодною водичкою.

І все було би класно, якби мене не пекла шкіра від сонячних опіків і Марті не треба було вертатися до Львова на роботу. Якщо за три дні опіки пройшли і з мене, як з гадюки, почала злазити шкіра, то у Мартусі не все так гладко. Вихідні закінчилися і офіс кличе… Прикро, що разом не можемо продовжити класну пізнаваючу мандрівку Східною Україною.

Ну, нічо. Таке виправляється. Читайте далі 🙂

Ми разом сіли в поїзд у Сімферополі, але за якигось 3 години я зіскочив у Мелітополі, щоб навчитися деяким фішкам роботи з платформою SiteSell, на якій побудований мій Ukraine-Travel-Secrets.com. Річ у тім, що в Мелітополі проживає  Дмитро Петров, який вже більше шести років працює з цією системою, з чого утримує сім’ю і кайфує від свого життя та діяльності, потягуючи пивко з таранькою у власному садочку з абрикосами, вишнями і купою іншої рослинності.

Взагалі платформою SiteSell користується в Україні лише пару людей, які живуть зі своїх сайтів. Звичайно, це ж платна  версія, а всі кидаються на безрезультатну халяву.

Потім я поїхав у Запоріжжя, де зустрівся з класною молодою парою (Ілля та Катя), які через два дні вилітали у Венецію, а при повороті назад заскочили у Львів і зупинилися у моїй квартирі навіть без моєї присутності, оскільки я ще перебував десь на Донбасі. Сестра просто передала їм ключі в аеропорту.

Між тим всім я встиг мотнутися у Київ, де пробіг півмарафон і чкурнув у Донецьк до одного з моїх найкоащих друзів Сашка Ружицького, який на даний момент займається підготовкою міста до ЄВРО-2012. До речі, Донецьк дуже класний, але про це в окремому пості.

Далі я відвідав знайомого в Маріуполі і родину у Горлівці, де був вперше. Крім того навідався до класного колєги в Лозовій Степана, який з дружиною чекають первістка. Крім того була вражаюча соляна шахта в Соледарі і нарешті чкурнув у Харків, де теж займвався корисними справами.

Знаєте, що найцікавіше?

При такому графіку я працював і заробляв гроші щодня. Я щодня відпочивав і щодня вчився. Термін TraveLEarning виник у моїй свідомості природньо, оскільки це мій лайфстайл.

Після майже трьох тижнів ось таких, а також, інших пригод дорога повела мене у Київ, щоб взяти участь у конференції TEDx. Тематика цього разу була Талант, Освіта, Розвиток. 

Це надихнуло мене ділитися знаннями і відразу по приїзді до рідного Львова, довго не думаючи, запускаю революційний для свідомості більшості людей проект…

 TraveLEarning – подорожуй, вчись і заробляй

А що ж далі..?

Кажуть, що найкращий спосіб навчити – це показати власним прикладом. Ось… 🙂

Сьогодні ввечері виїжджаємо з Мартусею досліджувати Румунію, де зустрічаємося з одним із моїх духовних наставників  і живих прикладівPuerrtto. Він, до речі, просто робить п’ятиденну зупинку подорозі з Ізраїлю в Казахстан….

Mindblowing, правда?

Відповідь проста – TraveLEarning 

Приєднюйтесь 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info