Мільйони чекали на початок цієї знаменної події. Тисячі людей працювали заради успішного проведення однієї з найважливіших спортивних подій у світі.

Кожен зробив свій власний внесок у велике діло. Незалежно як! Чи це в рамах управлінських структур, чи комерційних підприємств. Люди працюють командними групами або приватно, але робота всіх спрямована на забезпечення класної організації турніру, де Україна має ще один шанс гідно про себе заявити міжнародній спільноті.

Кожна, навіть маленька, якісно надана послуга чи організований бізнес завжди знайде свого клієнта, який з великим задоволенням віддячить за надані можливості у грошовому еквіваленті.

Я теж не сиджу склавши руки, а активно долучаюся до організації турніру, приклади чого надаю в кінці цього посту.

А наразі пропоную розглянути декотрі варіанти як кожен може зробити свій внесок в успішне проведення змагань, а також чесно заробити на цьому.

Євро

Проживання

Ціни на проживання у готелях чи хостелах не всім по кишені. Тому саме багато приїжджих з радістю користаються послугами проживання в квартирах. Ба, більше, хтось надає перевагу саме такій формі.

Приблизні нормальні ціни – це 60-80 Євро за квартиру за ніч. Вона повинна бути обладнана усіма зручностями (тепла вода 24/7, інтернет тощо). Фактично головним є зручне розташування. Люди це все дуже цінують, за що з радістю віддячують у формі грошей.

Багато наших співвітчизників навіть перетворили помешкання у тимчасові хостели, чим теж роблять вклад у розміщення великої кількості гостей. Так, у Львові, наприклад, вже функціонує більше 70ти хостелів. Ось так!

Транспорт

В аеропортах та на вокзалах чи інших хабах (від англ. hub – вузол) таксистів наразі вистачає, але також є і інші ніші, де явно не вистачає гравців на ринку. Ось, наприклад, після будь-якого матчу в районі стадіонів відбувається справжній хаос. Ні громадський транспорт, ні ціла армія таксистів фізично не здатні справитися із завданням. То чому б не залучити додаткові колеса, які завжди стануть при нагоді. Таке саме відбувається ввечері в районах фан-зон.

Сума у 10 Євро є цілком прийнятною, щоб допомогти дістатися готелю, квартири чи будь-якої іншої точки в межах міста.

Хлопчик/дівчинка – помагай

Багато гостей прибули в Україну не лише заради розваги, але і у справах. Журналісти, репортери, туристичні агенти, бізнесмени, інвестори….. Вони завжди з радістю платитимуть за якісну, професійну і щиру допомогу у їх діяльності.

Тут маємо просто неоране поле діяльності: від бронювання номеру в готелі до комплексної організації робочого графіку людини, а також загальний сапорт. Сюди варто віднести перекладацькі послуги, чітке планування маршрутів, організація зустрічей та переговорів, купівля пива додому чи підбір кореспонденції і т.д.

Повний день такої роботи можна оцінити у 30-40 Євро і вище, в залежності від складності поставлених завдань і специфіки роботи.

Посередництво

Так як і у всіх попередніх варіантах, опцій є море.

Всі з перелічених вище послуг можна безпосередньо не надавати, але забезпечувати їх якісне, професійне і чітке виконання шляхом посередництва.

Класний посередник повинен бути чудовим організатором і слугувати особою, яка здатна вирішити будь-які проблеми швидко, чітко і максимально безболісно для всіх сторін у випадку непорозуміння, а також виступати гарантом надання послуг і забезпечення інтересів усіх.

Нормальна комісія посередника може складати від 10 до 15% від вартості послуг.

Мій досвід

Особисто я виклав це на основі власного досвіду і поєдную всі з перелічених варіантів на практиці. Завдяки моєму сайту Ukraine-Travel-Secrets відкрилося доволі багато можливостей, якими гріх не скористатися 😉

Ось деякі конкретні приклади того, як я роблю свій внесок у Євро-2012: організація трансферів «кордон-Львів-кордон», посередництво при бронюванні проживання, складення детальних маршрутів сполучення між численними містами, персональне асистування VIP-гостей, а також посередництво у цьому, забезпечення групових турів типу «все включено», бронювання квитків та інші.

Як бачите, можливості знаходяться на кожному кроці. Варто лише розплющити очі і взятися за діло.

================
Про ці, а також інші варіанти онлайн заробітку розмовлятимемо на онлайн семінарі TraveLEarning – подорожуй, вчись і заробляй, який відбудеться в четвер, 14 червня.

Приєднуйтесь 🙂<

Support and Follow events in UkraineMore Info