Більшість з нас колись були або ще є студентами. І всі ми знаємо які переваги надає володіння студентським квитком. Це дешевший переїзд у громадському транспорті, менші ціни на вхід у музеї чи інші туристичні атракції, а також ряд інших переваг, доступний лише для власників цього документу.

Якщо Ви вже не студент, то я майже переконаний, що не раз Ви позичали студентський квиток у свого товариша для вчинення тої чи іншої дрібної афери. Нариклад купівля квитка на поїзд або вхід у кіно за півціни.

Але ж так постійно робити не діло. Скільки ж часу можна висіти у когось на шиї. Це некомфортно та і непристойно по великому рахунку.

З іншої сторони, хочеться зекономити. Всі ми знаємо, що зекономлені кошти – це зароблені гроші. Тим більше, коли мова йде про закордонні мандрівки, де ціни набагато вищі, а студенти користуються небачиними для нашої країни привілегіями.

Я вірю, що кожна люди, яка дбає про власні фінанси, повинна постійно шукати способи зменшити свої витрати і примножити кошти, щоб далі вкласти їх у добре діло для себе та інших.

Підтвердженням приналежності молодої людини до alma mater у цілому світі є міжнародна студентська катка ISIC.

isic

Якщо Ви студент і збираєтеся їхати закордон, то вже біжіть до найближчого відділення, де Вам можуть її виробити. Знайти представництво ISIC у Вашому місті в Україні Ви можете ТУТ. Крім того, як бачите на сайті, знижки для власників цієї чудо-картки діють навіть в Україні. Весь перелік оферт теж доступний на сайті.

Тому, беріть свій український студак або довідку з місця навчання і гайда по ISIC. 80 грн., чи десь так, себе явно оправдає.

Але ж що робити, якщо Ви вже не студент? Друзі, запевняю Вас, не біда 🙂

Я інколи обходжу правила системи, щоб покращити світ навколо і життя собі, зокрема. Але ні в якому разі свідомо не завдаю шкоди індивідуму. Ми ж всі в душі студенти, чи не так?

Отже, як виробити ISIC, якщо Ви вже не студент?

Схема доволі проста. Очевидно, що дійсного студентського у Вас вже не буде.

Щоб підтвердити вашу приналежність до ВУЗу знайдіть свою стару довідку з місця навчання або попросіть зразок у товариша. Ще кращий варіант набрати в гулі: «довідка з місця навчання» >> зображення або student sertificate images. Тепер вибирайте де Ви хочете навчатися 🙂

Трішки «відфотошопте», вставивши своє ім’я. Далі перексерте або надішліть собі факс. ВУАЛЯ. Ви вже студент.

Ось цей листочок і несете у одне із представництв ISIC, які є по цілому світі.

Якщо Вам вже під 30 років або більше, то довести, що Ви студент в Україні буде складніше. Зате закордоном люди вчаться до 70 років, тож з цим жодних проблем.

Чи можна за допомогою ISIC купувати квитки на поїзд в Україні?

Виявляється, що можна. Але тут є один ньоанс. Ймовірність того, що Вам продадуть збільшується в залежності від збільшення віддаленості від великого міста.

Наприклад ,в київських залізничних касах обличчя касирки перекривлюється і з уст лунає: «Только, студенческий». На всі роз’яснення щодо цього документу відповідь та сама. А от, наприклад, у Квасах на Закарпатті, де люди живуть за центральноєвропейським часом, жодних проблем.

Успіхів Вам і пам’ятайте, що життя – це постійна наука 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info