AЙСЕК (AIESEC) – міжнародна молодіжна громадська організація.

Зараз у світі модно розвиватися, подорожувати, здобувати нові знання і досвід. І це правильно. Особистісний і професійний ріст людини все більше і більше переходить на перший план, оскільки саме Ваші навички є справжнім активом, який завжди залишиться при Вас.

Питання їхнього ефективного використання, це вже інша тематика, а наразі про ті можливості, які оточуть нас.

айсек

(сорі за якість фотки)

Ще будучи студентом, я встиг відвідати 30 країн. Але звідки у такого молодика, яким тоді був я, раптом взялося стільки часу, щоб проводити десятки днів у роз’їздах, замість сумліннго навчання в універі. Ну і звичайно хто ж це все фінансував???

Друзі, відкрию Вам очевидний для багатьох секрет. Студентські роки і рання молодість це найкращі часи для подорожей, особистісного і професійного росту.

І є ще кращі новини! Це все можна поєднати одночасно! Як??? Активна участь у міжнародних молодіжних і студентських громадських організаціях.

Можливо хтось з Вас може подумати, що серед членів ММГО лише заучки і зануди, яким не має до чого вчіпитися. І тоді швидше за все Ви помилитеся. Зазвичай активні “просунуті” молоді люди набагато більш всебічно розвинуті, ерудовані і толерантні напротивагу ровесникам, які не ведуть активне громадське життя. А відтак і можливостей у них більше.

Мені пощастило, що свого часу я вирішив поїхати на конференцію, а не зубрити ДЗ на наступне заняття. Чесно кажучи, студентом я був не найкращим, у зв’язку з частою відсутністю на заняттях. Зате про це зовсім не шкодую, адже в той момент я здобував дещо більш важливе ніж вузька спеціалізація – навички комунікацій, знання про світ і нові знайомства.

В древній статті, Поради для студентів, викладені різні варіанти як кожен студент може подорожувати часто, корисно, цікаво і недорого з різними прикладами і корисними посиланнями.

AIESEC – найбільша у світі міжнародна моложідна організація

А наразі хотів би звернути Вашу увагу на найбільшу у світі міжнародну моложідну організацію – AIESEC. Завдяки даній організації я пройшов чудові стажування у Хорватії та Індії, ну і просто кльово провів час.

AIESEC веде діяльність у багатьох напрямках, але одним із китів цієї організації є власне програма міжнародних професійних стажувань для студентів і молодих спеціалістів. Саме завдяки цьому тисячі молодих людей по цілому світові подорожують, навчаються, здобувають новий досвід, заробляють і навіть закохуються.

Програма міжнародних стажувань “Enjoy the World”

Коли до мене звернулися представники АЙСЕК-Україна, то я без вагань вирішив підтримати моїх колег, яким я також сильно завдячую.

Цитую:

“Міжнародна програма обміну від AIESEC – це можливість поїхати закордон в країни Азії, Європи, Африки та Латинської Америки. Програма обміну дозволяє не лише підвищити рівень володіння англійською мовою, поринути у нову культуру та подорожувати, а й краще пізнати себе, розвинути особистісні якості та професійні навички.

Чому варто прийняти участь у програмі обміну? 

Ця програма саме для тих, хто прагне подорожувати та відчути більше драйву та позитивних емоцій від життя, хто хоче чогось  нового та яскравого, що назавжди змінить майбутнє!

Друзі, я щиро рекомендую Вам скористатися такими можливостями. Повірте, цей досвід безцінний.

Краще ознайомитися з даною програмою, а також умовами участі Ви можете на сторінці організації – http://aiesec.ua/.
Там же Ви зможете подати заявку на участь.

Як я вже говорив, AIESEC є доволі великою організацією, тому ось контакти для безпосереднього зв’язку з куратором цієї програми. Мила дівчина Клипіна Христина: e-mail: Kristina.klypina@aiesec.net, 098-309-46-89. Пишіть-дзвоніть, яко виникатимуть питання. Христина працює, для вас 😉

Переконаний, багато хто з Вас вже не вперше стикається з АЙСЕКом і програмами міжнародних стажувань. Скажіть, а як це було у Вас? Куди їздили, що робили? Загальні враження і досвід?

айсек

Особисто саме через АЙСЕК я викладав основи підприємництва у хорватських школах і брав участь в діяльності міжнародної юридичної організації в Індії. Крім того ще вів ряд інших цікавих проектів…

…чого бажаю і Вам – http://aiesec.ua/

Support and Follow events in UkraineMore Info