Робота мрії – хто ж не бажає знати справу свого життя, яка б приносила задоволення і гроші»? Це питання картає свідомість мільйонів людей щодня.

Забігаючи наперед, скажу, що дана тематика лежить значно глибше ніж суто професійний розвиток і, як ще говорять пережитки совку, «стаж». Вирішальним у підході до з’ясування цього питання є глибинне пізнання себе і здатність людини робити рішучі кроки.

робота мрії

 

Для того, щоб мені трапилася теперішня робота мрії (принаймні саме такою я вважаю її на даний момент), мені довелося перебрати десятки різних справ, спробувати працювати на дядю, на себе і навіть на батьків; за непогані гроші, за мізерні, повністю безкоштовно, а то і в мінус.

Хоча бували моменти, коли я відчував, що топчуся на місці, тоді як мої ровесники далеко подалися вперед, зараз я з приємністю згадую цей досвід і більш ніж переконаний, що це були необхідні гіркі ліки і загартування для формування особистості.

*** 

Тож як знайти роботу своєї мрії?

Є дуже проста, але ефективна формула. Цей принцип, який я зараз напишу, успішно працював 5000 років тому, працює зараз, і працюватиме допоки житиме людство. Скориставшись цим, робота мрії вам практично гарантована.

Навряд чи ви зможете знайти більш чіткий алгоритм досягнення бажаного результату ніж цей. Про нього писав Наполеон Хіл, розповідають Роберт Кіосакі та Ентоні Робінс. Свого часу його застосував і я. Друзі, ця формула працює на всі 100%.

Отже, ось вона:

  1. Знайдіть людину, яка робить те, що хочете робити ви або живе тим життям, про яке мрієте ви.
  2. З’ясуйте, що робить ця людина.
  3. Робіть те саме, моделюючи найкращу практику.
  4. Отримайте ті самі результати 🙂

А тепер детальніше! 

 

1. Знайдіть людину, яка робить те, що хочете робити ви… 

… або живе тим життям, про яке ви мрієте. 

Переконаний, у кожного з нас є ті авторитети, чиєю діяльністю ми по-справжньому захоплюємось. Звичайно, мова йде не про казкових героїв або зірок фільмів. Якщо Ви ще не знайшли «свого героя», то обов’язково це зробіть після прочитання цієї статті.

Ці люди точно є, ви просто ширше розплющте очі. І свого часу вони точно задумувалися про те, як знайти роботу своєї мрії. Ось, до речі, у кого вчився я на перших порах: Мої герої, або люди, які змінили моє життя.

 

2. З’ясуйте, що робить ця людина

Найкраще, щоб ваш герой був людиною, з якою у вас є реальні шанси вийти на зв’язок і поспілкуватися особисто. Якщо ні, то хоча б щоб ви мали можливість більш-менш детально роздивитися життя цієї людини зсередини: що вона робить кожного дня і які її дії призводять до тих результатів, які видні широкому загалу. До тих результатів, яких хочете досягнути і ви.

Якщо ви добре засвоїте цей урок, то швидше за все побачите, що секрет вашого героя криється не у магічних діях. Люди, які чогось досягли в житті, перш за все добре засвоїли основи. Основи життя і доведення справ до кінця. Хоча звичайно, в залежності від виду діяльності, вам відкриється їх шлях і професійною стежиною, що теж може бути роботою мрії.

 

3. Робіть те саме, моделюючи найкращу практику

Тепер ви знаєте на кого рівнятися і знаєте що варто робити. Справа лише за вами. Це не означає, що потрібно робити крапка в крапку те саме і мавпувати людину. Зовсім ні. Але зберігати основні принципи і робити найважливіші дії, спрямовані на результат, необхідно ті самі.

Моделюйте! Застосовуйте принципи своїх героїв у власній діяльності.

 

4. Отримайте наближені результати

Ось і все! Всі ми люди. Нас оцінюють і цінують, нами захоплюються і нас зневажають не по тому, які ми кльові або дурні, а по тих діях, які ми робимо, до яких вони призводять результатів, і який це робить вплив у вашому житті, житті навколишніх людей і в суспільстві в цілому.

 

Тож друзі, як ви вважаєте? Якщо ви пройдете цей шлях:

  1. Знайдете людину, яка робить те, що хочете робити ви або живе тим життям, до якого ви прагнете
  2. З’ясуєте що робить ця людина
  3. Робитимете те саме, моделюючи найкращу практику…

… то чи зможете досягнути результатів, на які цілилися з самого початку?

З власного досвіду і прикладів багатьох людей твердо відповім, що так, зможете!

Ось вам і відповідь на запитання «роботу своєї мрії» 🙂

***

То що робити прямо зараз?

Робота мрії чекає на вас. Найважливіше – не відкладати. Зробіть перший крок вже зараз і далі починайте діяти за формулою, описаною у цій статті. Ось люди, з кого я брав приклад: старші і ровесники.

Support and Follow events in UkraineMore Info