Під час заняття з Міжнародного Цивільного права, коли я ще навчався на юридичному факультеті ЛНУ ім. Івана Франка у Львові, один із улюблених викладачів, який до речі багато свого часу навчався і працював на Заході, запитався: “Дорогі студенти, а як Ви вважаєте, у чому найбільша проблема України?”

Від нас відразу посипалися різноманітні твердження, типу: економіка слабка, дороги погані, зарплати низькі, всенародна лінь, обмежені можливості, інфраструктура і т.д.

“Це все само собою”,- сказав викладач з усмішкою. “Але ж що є причиною цього всього?”
ВідповідьКОРУПЦІЯ. Саме так, корупційні метазтази глибоко проникли у буденність українців, що яскраво проявляється від садочків до працевлаштування і від вклейки фото у паспорт при досягненні 25 років до вироблення різного роду документів.

Якось, коли я вибирав шаблон для свого сайту (до речі Suffisoin), з’ясував, що в Україні ще одна людина користується тим же. Гріх не подивитися…

А тут Андрій Богданович, заступник голови партії “Демократичний Альянс”, розсікає на сторінках свого блогу і бореться з корупцією.

Богданович

До речі, якщо вам стало відомо про факт корупції, але не маєте часу і бажання для написання скарг і заяв до відповідних органів — можете надати інформацію безпосередньо Андрієві.

Для кого це буде найпрактичніше? Якщо Ви є державним службовцем, Ваше керівництво або колеги розкрадають гроші громадян – платників податків, Ви з цим не погоджуєтесь, але ніяк не можете на це вплинути. Повідомте Андрія, і він доведе це до логічного завершення!

Використайте ось цю форму. Анонімність буде полюбе збережена.

 

Друзі, а хто стикався з явними прикладами корупції хоча б на найнижчому рівні?
А ну коліться! Переконаний, що кожен 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info