Можливо Ви спостерігали дану тенденцію у своєму житті – як тільки починаєте ділитися планами, то вони чомусь відразу перестають збуватися? Хе-хе 🙂

Тим не менше один із кльових трюків реалізації власних задумів це зобов’язання наперед і жорсткі дедлайни, при встановленні яких мрія перетворюється у план.

Отже ось мій план на це літо…

Виглядає цікаво, чи не так? Квитки вже всі придбані, зустрічі та ряд подій узгоджені і наразі це шалене літо розпочалося 🙂

Отже (прямі лінії – це авіаперельоти, криві – пересування по суші)…

  • 24.08-01.07 (жовтим) супровід клієнтів з Австралії, Київ – Запоріжжя – Західна Україна – Львів
  • 02-09.07 (блакитним) коротенька тріпуха в Туреччині, Львів – Стамбул – Анталія – Егірдір – Стамбул
  • 09-24.07 (червоним) переліт зі Стамбулу через Київ в Грузію і двотижнева мандрівка по цій країні
  • 25.07-04.05 (фіолетовим) участь у одній класній події в Молдові у якості ментора з прельотами Батумі – Стамбул – Кишинів – Київ і повернення до рідного Львова
  • 10-16.08 (сірим) супровід клієнтів Львів – Польща – Чехії
  • 19-23.08 знову трішки по Західній Україні з австралійцями
  • 24.08-06.09 (зеленим) Балканська експедиція на авто

 

24.08-01.07 (жовтим) супровід клієнтів з Австралії, Київ – Запоріжжя – Західна Україна – Львів

Власне вже почалося. 24го виїхали з Києва з великою групою Австралійських українців. Тут довгий автобусний переїзд через Канів, Чигирин та Суботів до Запоріжжя. Дорога від Чигирина до Кременчука повз Дніпро надзвичайно мальовнича. Далі поїздом до Тернополя, після чого знову автобусом по теренах Західної України (Коломия, Ів.-Франківськ, Надвірна, Яремче, Яблуниця, Старий Угринів, Трускавець, Дрогобич, Нагуєвичі…).

 

Поїздочка доволі цікава, оскільки жодного разу самостійно ще не обслуговув таку велику групу осіб – майже 40. Пікантності додає кільканадцять дітей серед клієнтів Хе-хе. Завершуємо у Львові 1 липня ввечері, після чого відразу наступного дня післяобіду вилітаємо з коханою Мартусею в Стамбул…

 

02-09.07 (блакитним) коротенька тріпуха в Туреччині, Львів – Стамбул – Анталія – Егірдір – Стамбул

Тусуємося один вечір на берегах Босфору, де мені вже пощастило побувати у 2009 році під час літньої правничої школи по злиттю і поглинанню за чим слідувала чудова автомандрівка Малою Азією.

 

Ще тоді в Стамбулі довелося познайомитися з Мустафою, якому згодом багато допомагав під час його тривалих неодноразових візитів до Львова, підкоряючи серце однієї нашої “Роксоляни”. Отож летимо в сонячну Анталію, як то кажуть “трєхнуть старіной””, а також від моря занурюємося трішки у континент, щоб взяти участь у одній конференції.

Цікаво що протягом цього часу буду проводити онлайн заняття в межах Бізнес-табору, який проходитиме в той час в Буковелі, не кажучи вже про мої власні постійні вебінари у власній діяльності.

Далі (09.07) прибуваємо у Стамбул, звідки Мартуся повертається до Львова, а я вилітаю у Київ, щоб встигнути на свій рейс наступного дня в Кутаісі, що у Грузії.

 

09-24.07 (червоним) переліт зі Стамбулу через Київ в Грузію і двотижнева мандрівка по цій країні

Чесно кажучи, якось не серйозно не побувати в Грузії від тоді, як на Закавказзя відкрилося стільки авіарейсів з України. Вже практично всі знайомі всигли, а я ще ні. Тож найближчим часом цю проблему буде вирішено 🙂

Путівничок вже приїхав…

Два тижні лазитиму по горах, питиму вино і смажитиму шашлики. Мабуть і ще щось буде. Ну побачимо…

 

25.07-04.05 (фіолетовим) участь у DreamUps в Молдові у якості ментора

Вилітаю з Батумі, зупиняюся на деньок в тому же Стамбулі і напряму звідти у Кишинів. Далі півтора тижня активної і веселої праці на ниві eco-friendly підприємництва.

Учасники з’їжджаються з декілької Європейськх країн і це просто класна нагода починати діяти на міжнародному рівні познайомитися з профі своєї справи і загалом чудово та з користю провести час.

 

10-16.08 (сірим) супровід клієнтів у Польщі та Чехії

Тоді, як більшість туристичних справ вже намагаюся делегувати, є і такі клієнти, які хочуть працювати персонально. Ну що ж, якщо є час і бажання, то жодних проблем 🙂

Це буде так званий “ностальгічний тур”, коли з сім’я, предки членів якої виїхали в імміграцію в часи Другої Світової війни, повертаються назад шукати коренів. Гляньте фільм “Everything is illuminated” з цього приводу. Ой, як цікаво…

 

19-23.08 знову трішки по Західній Україні з австралійцями (на карті того нема)

Відразу з Чехії жену до Львова, щоб добити кількох людей українстким позитивом, котрі прилетять аж з Автралії для святкування незалежності України…

 

24.08-06.09 (зеленим) Балканська експедиція на авто

Ну, а це мабуть найбільш очікувана подія літа. Вперше хочемо спробувати формат блог-тревел-експедиції. Вирушаємо зі Львова на авто через Будапешт, досліджувати Балканський пів-острів. Спочатку хотілося охопити всі країни моєї улюбленою частинки Європи, але це вже просто дуже шалено буде, враховуючи брак часу.

Тільки, щоб не зашитися, як минулого разу…

 

В результаті концентруватимемося на новому, а саме: Боснія і Герцеговина, Косово та Македонія. Між тим всім заїжджаємо в Хорватію, Чорногорію, Албанію, Сербію, Болгарію і вертаємося через перевал Трансфагараш (моя одвічна мрія) у Трансільванських Альпах, що у Румунії.

Хочемо спробувати формат щоденних постів та відео з досвідом про пережитий день. Будемо висвітлювати пригоди на шляху, брати інтерв’ю у місцевих і показувати іншу сторону найколоринішої часинки Європи.

Про це і все решта вже детальніше по ходу розвитку подій, ну а далі буде ще цікавіше… 🙂

 

Чи це подібно на відпочинок? Не думаю!

Це просто стиль життя у шаленому темпі, коли хочеться встигнути зробити і побачити дуже багато. Багато для кого це може бути навіть стресово, тому не рекомендую відразу ось так лізти зі шкіри, але мене це просто пре.

Намагаюся пов’язати корисне з потрібним, бізнес з відпочинком і власну насолоду з користю для інших. Доводиться сильно контролювати час і власну увагу, але життя у нас одне і не збираюся дивитися, як воно проходить повз.

А куди Ви зібралися цього літа чи може вже десь побували?

Support and Follow events in UkraineMore Info