Мій учень Антон Дудко і його колега Анатолій Коваль вирішиили реалізувати просто шалену ідею.  Вони організували перший український благодійний автостоп.

Ви мабуть знаєте моє відношення до цього засобу пересування. Чесно кажучи, якби я хотів організувати благодійну подію, то провів би флешмоб чи тренінг, з внесків якого спрямував би кошти на дані потреби. У всякому разі і так 10% доходів спрямовую на благодійність.  А тут автостоп. Ги…

Unkrainian

Подорож, фандрейзинг, новий досвід і знання, блог, цінність і багато чого іншого…

 

З одного боку вони реалізують власну мрію – проїхатися через всю Європу з України до Шотландії і назад. Окрім того у своїх щоденних звітах на блозі проекту Unkrainian.com діляться корисною інформацією про мандри і пізнання світу.

Але найголовнішим є те, що завдяки зверненню уваги до їхньої діяльності, вони додатково збирають кошти на відновлення душових кабін у дитячому інтернаті в селищі Мостище Київської області. В даному питанні Антон та Анатолій співпрацюють з благодійною організацією Ukraine Charity, яка базується у Лондоні і опікується дитбудинком.

Пожертви здійснюються за міжнародною фандрейзинговою системо Just Giving. Все автоматизовано і прозоро, жодних відкатів чи прихованих освоювань коштів. Тому не соромтеся і долучайтеся до доброї справи. Ось сторінка для благодійних внесків.

Щоб не бути голослівним, я особисто теж долучився, раз вже висвітлюю цю інфу на сторінках OpenMind.

Для чого це взагал, запитаєте? Ось фотка, яка опинилася в альбомах FB сторіночки благодійного фонду Caritas Ukraine.

Charity

Все ще досі вважаєте, що неможливо поєднати непоєднуване? Подорожі, блог, благодійність, нові знання та інше.

Тоді на сторінках Unkrainian.com двоє браивх українських хлопців Антон та Анатолій розвіють Ваші сумніви.

Support and Follow events in UkraineMore Info