Мої добрі колеги, засновники класного українського туристичного ресурсу AutoTravel.ua, проводять чудовий конкурс, з якого Ви можете неабияк скористати, а також поділитися власними досягненнями чи просто враженнями.

Перш за все скажу, що великою мірою саме завдяки AutoTravel, я почав розвиватися у сфері тревел-блогінгу. Майже два роки тому протягом певного часу я писав статті для цього ресурсу, зароблячи перші кошти в мережі, а крім того набивав руку у даній діяльності. Переконаний, Autotravel багато дасть і Вам.

Отже мої колеги  спільно з мережею ресторанів “A la minute” проводять конкурс мандрівного кіно “Road Movie Festival 2013”. Приз – дві відеокамери GoPro.

Якщо Ви ще не в курсі, то даною камерою Ви можете знімати ось такі відео…

Закриття зимово сезону на Драгобраті (травень 2013)

…ну і ще купа з мого каналу на YouTube.

У всякому разі, сам користаюся і Вам рекомендую. А тут ще й чудова нагода поділитися власними пригодами і отримати чудовий приз 🙂

Все дуже просто 🙂

До 15 вересня необхідно зробити такі кроки:

1. Зняти відео під час подорожі, або зробити слайд-шоу з фотографій Вашої мандрівки;

2. Розмістити роботу у спеціальному розділі на сайті Autotravel;

3. Приєднатися до сторінки A la minute у фейсбуці.

Перші 30 учасників конкурсу, які завантажать свої роботи, гарантовано отримають термочашки від A la minute та Pasta mia. Дуже детальні правила тут. ***Скільки вже завантажило, чесно кажучи, не знаю.

10 жовтня будуть оголошені два переможці, які отримають у подарунок камери GoPro.

Ну що ж, тоді гайда робити свої тревел-відяхи. Пригадаєте мої слова за два місяці, коли пробуватимете у ванній чи насправді камера GoPro не боїться води.

Support and Follow events in UkraineMore Info