Якщо Ви живете в Україні і хоча б частково використовуєте інтернет у своїй діяльності, але не в курсі про icamp, то Ви багато чого втрачаєте.

Кажуть, що одним із найефективніших способів власного розвитку (професійного чи особистісного) є занурення у середовище однодумців, які вже далеко попереду. Так ось, на перших парах мій шлях пролягав саме через icamp. Та і досі по ньому йду, зрештою.

Цього разу я виступатиму з найзвичайно цікавою та корисною доповіддю Як організувати грандіозну онлайн подію з мінімальним бюджеом – Онлайн Конференція. (як Ви побачили у відео). Але це просто крапля в морі, у порівнянні до загальною цінності, яку несе у собі icamp.

Це насправді кльова подія. Щось подібне відбувається зовсім нечасто. Всього один раз на рік!

Отже icamp – це одноденна жива подія, яка проходитиме 26 жовтня у Львові. Доповідачі та учасники з’їжджаються з цілої України та близького зарубіжжя. В програмі конференції такі теми, як інтернет-маркетинт, блогосфера, e-commerce, інфоприємництво :-), IT-технології, соцмережі та інше… Кожен знайде щось для себе.

Буду вдячним Вам за підтримку 🙂

Купа спікерів-професіоналів навіть змагаються за право виступити перед аудиторією. І тут мені потрібна Ваша допомога. Це займе не більше однієї хвилини Вашого часу. Чесно 🙂

Ось презентація моєї доповіді на сторінці події. Спікери відбираться шляхом голосування (тобто кількістю лайків з різних соцмереж). Якщо Вам цікава моя доповідь, я Вам симпатичний або просто невлом мене підтримати, то проголосуйте, будь ласка. Щиро Вам вдячний наперед.

Також закликаю голосувати і за інших доповідачів, чия доповідь Вам цікава, адже без Вашої підтримки їх просто не буде.

Взамін маю дещо корисне і для Вас. Організатором події є мій товариш і колега Ростислав Чайка (інтерв’ю). І мені вдалося вибити у нього для Вас знижку – 10%. А це наразі 40 грн. Як скористатися? Просто внесіть промокод ZUB345 у полі “Додаткова інформація”  під час реєстрації на сторінці події.

Хто зна, чи був би OpenMind, якби я два роки тому не вирішив взяти участь у даній конференції. Саме тоді вперше прийшов на подію такого характеру, подивився чим займається весь цей цікавий народ, а аткож познайомився з майбутніми партнерами AutoTravel, з котрими почав заробляти перші кошти в мережі. Згодом виступав вже у якості спікера (ось запииси деяких презентацій). Переконаний, Ви не пошкодуєте, якщо прийдете на icamp. Згадаєте мої слова…

Але не баріться. Ціни ростуть. Наразі це 400 грн., після 15 вересня вже 600, а далі ще більше. Тому рекомендую не затягувати з цим 😉

Більше інфи про саму подію, перелік спікерів з їх доповідями, минулорічні архіви і форму реєстрації Ви знайдете на сайті icamp.

З нетерпінням чекаю нашої зустрічі вживу. Наразі…

Support and Follow events in UkraineMore Info