Якось щастить мені по життю зустрічати цікавих, позитивних і цілеспрямованих людей, які покращують світ не лише своєю присутністю, а і власними діями.

Одним з таких яскравих прикладів є мій учень і колега Сергій Караванець. Свого часу Сергій проживав у Малайзії, працював у ІТ секторі України, а тепер активно займається розвитком чудового стартапу Recognote.com.

Сергій один із найпозитивніших чуваків, яких Ви тільки можете зустріти у своєму житті, чудовий оратор і просто класна людина. Ось невеличке інтро 🙂

Але Recognote не є єдиним дитятком харизматичного Серджіо. Щойно пригадався один з його постів у соцмережах: “Всім мутити добро”. За ініціативою Каравана (так себе інколи називає) у Львові стоїть дошка До того, як помру, я… , а також він акивний член AIESEC.

Бажаєте набратися від нього позитиву і дізнатися як відбувається робота над стартапом з середини? Тоді запрошую переглянути наше інтерв’ю.

 

Вам симпатичний Сергій, а його ідея зачепила Вас за живе чи просто сподобалася? Тоді підтримайте Recognote на битві старапів.

Це займе ні більше двох хвилин Вашого часу (чесно), а в перспективі може змінити не одне людське життя у кращу сторону.

Для цього просто перейдіть на сторінку презентації Recognote в межах битви стартапів і , будь ласка, проголосуйте за цю класну ідею та її фаундера.

Все просто, як на картинці. Цитую ще разок на заврешення: “Всім мутити добро” 🙂

Sergio

Підтримати Сергія і Recognote 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info