Якщо пам’ятаєте, то ще перед моїм виїздом до Центральної Америки проводилася онлайн сесія питань-відповідей на тему подорожей. Запитань надійшло стільки (ось весь перелік), що ми не справилися за один вечір. Тому дозаписав для Вас другу частину, вже будучи на Кубі.

І ще одне. Як вже мабудь знаєте, заради підтримки євроінтеграційного процесу, в Україні розпочинається #Євромайдан (хештег у соцмережах). На жаль я не можу наразі вийти на вулицю, як зробив це у 2004, будучи студентом першого курсу.

Але, щоб хоч якось підтримати цей рух, віддаю безкоштовно свій класнй семінар EuroTrip, про те, як подорожувати Європою самостійно, часто і дешево, який проводив разом з Богданом Скасківим, автором time2go.com.ua

Просто клацніть сюди, щоб завантажити (439 скачувань). Лінк активниий до 23:59 22го листопада.

Сподіваюсь всі ці можливості для подорожей у Європі надихнуть Вас також долучитися до всеукраїнської ініціативи, адже дорога на Схід – це пропаще діло, в чому можна було вже переконатися за декілька століть історії.

Не залишайтеся байдужими, адже від цього залежить наше/Ваше майбутнє і майбутнє наших близьких. Виходьте на #Євромайдан і використовуйте цей хештег у соцмережах.

Також додаю запис першої вебінарної частини сесії питань-відповідей по подорожах.

Запис третьої частини зовсім скоро надійде вже з Мексики, де я перебуваю на даний момент.

Якщо маєте ще запитання на тему мандрів і бажаєте гарантовано отримати на них відповідь, то записуйте у коментах знизу (бажано максимально конкретно), щоб я включив їх під час запису третьої частини сесії або/і залишайте їх на нашому новоствореному форумі OpenMind.

Support and Follow events in UkraineMore Info