Наш сьогоднішній гість і мій колега Павло Чайка є яскравим прикладом того, що навіть в Україні кожна людина може поєднати своє хоббі чи захоплення з роботою, за рахунок створення контентного сайту, наповнюючи його цікавою і корисною для інших інфою.

Павло самостійно веде аж чотири онлайн журнали: психологічний Пробудження, історичний Мандрівки Часом, туристичний Камо Грядеши, науково-популярний Пізнавайка,
а також виховує маленького синочка, але вже разом зі своєю коханою.

Павло Чайка

Зі сторони блогерсько-вебмастерівське життя може здаватися справжньою полуничкою. Пишеш про те, що любиш, даєш цінність людям і заробляєш на цьому гроші та ще й з будь-якої точки Планети.

Але ж як воно насправді виглядає з середини? Скільки потрібно докласти зусиль і яким чином ростити власне онлайн дитятко? Ну і звичайно на чому заробляють вебмастери чи блогери?

Павло Чайка більш ніж відверто, а також надзвичайно щиро, поділився власним досвідом розвитку онлайн ресурсів і дав ряд своїх перевірених на практиці рекомендацій щодо SEO, заробітків, створення контенту і вкладення душі.

 

Згадані Павлом сервіси по торгівлі лінками, а також ще ряд корисних ресурсів для сайто/блоговедення зручно систематизовані на цій сторінці.

Support and Follow events in UkraineMore Info