Зважаючи, що минулий рік пройшов доволі непогано (ось підсумки 2013 року), варто піднімати планку і далі розвивати почате діло.

Однією із цілей на 2014 є написання і видавництво кількох книжок. Одна, по персональній продуктивності, вже власне готова. Залишилося доповнити це іншими двома китами, на котрих базується моя діяльність, а саме онлайн бізнес і самостійні подорожі.

І першою буде саме бізнесова книга, адже в україномовному книговидавничому просторі ще не має чогось подібного,  тим більше, щоб враховувалася специфіка місцевого ринку і можливості його гравців.

Орест-Зуб-та-книга-Тіма-Феріса

Одним з натхненників на такий замах для мене став Тім Феррісс (до речі ось його відгук мені) американський блогер і автор трьох лайфстайл бестселлерів по онлайн бізнесу, фітнесу і кулінарії. Хе-хе… Тут мінірецензія на його першу книгу Four hour work week.

Ідея про написання чогось надзвичайно корисного вирзівала у мене давно і от вчора зранку (1 січня 2014), коли я зустрічав перший схід сонця у новому році тут у Мексиці, прийшов інсайт, що треба вже нарешті братися за діло.

Тож я прикинув вже деяку структуру, котрою з радістю з Вами поділюся. Насправді хочеться повністю систематизувати мої, набуті на практиці знання, зібравши їх у одному місці таким чином, щоб кожна людина могла отримати з цього користь.

Цей пост слугуватиме для мене зобов’язанням наперед, щоб вже не було звалу відступати, а для Вас це чудова нагода зробити своє побажання до контенту книги, а також включити перелік питань, на котрі Ви конче хочете отримати відповідь.

 

Загалом я хочу написати цю книгу у такому форматі, щоб кожна людина могла на практиці застосовувати подані рекоменації та фішки, поступово розвиваючи свою справу в мережі, по ходу її прочитання. Кожен розділ відповідатиме за певний невід’єний на мою думку етап побудови онлайн бізнесу, таким чином, щоб на час завершення прочитання і звичайно застосування порад та рекомендацій у читача був функціонуючий онлайн бізнес.

Окрім суто технологій і стратегій онлайн бізнесу, також поміщу і загальнолюдські принципи, котрі стоять біля витоків будь-якої діяльності. Але основна увага концентруватиметься на тому, як кожна людина може заробляти дистанційно на тому, що любить або вміє, та ще й допомагаючи при цьому іншим, за рахунок надання професійнх і корисних послуг клієнтам напряму чи опосередковано.

Отже, ось первинний приблизнй зміст. Якщо Ви спец (або думаєте, що спец), то що порекомендуєте додати, змінити чи забрати? Якщо ж Ви лише мрієте про власну справу в мережі і всі плоди цієї діяльності, то на які запитання хотіли б отримати відповідь в першу чергу?

Прохання бути чітким, щоб я міг Вас зрозуміти і включив цей блок до майбутньої книги. Дякую наперед, а також впевнений, що і Вам корисно буде.

Отже, ось перший драфт/заготовка структури:

(клацніть по картинці, щоб перегянути ментальну карту у збільшеному вигляді)

Структура книги

До речі для створення ось таких ментальних карт використовую Minjet Manager, який знайдете серед примочок для ефекивності.

То як? Що варто додати, змінити чи забрати? А що вклчити до мабуйтньої книги?

Support and Follow events in UkraineMore Info