Історія Галини Воробей дуже неординарна, хоча розпочиналося все по типовому шаблону.

Як і я, вона п’ять років провчилася на юрфаку, після чого почала прокладати собі шлях у кар’єрному житті,  працюючи у начебно непоганому офісі у начебно непоганій компанії. Навколо купа кавалерів-залицяльників, перспективний ріст у корпорації і загалом класні варіанти розвитку подій в житті, як для української дівчини. Але цього їй було недостатньо…

Галина Воробей

Нашу героїню природа нагородила неабиякою вродою і в один момент доля підкинула можливість поїхати у Китай попрацювати моделлю, чим власне Галина і скористалася. Після цього погляди на життя кардиинально змінилися, а обставини при поверненню в Україну – ні.

Тим не менше горобчик не захотів повертатися назад у клітку після того, як відчув смак свободи, і наразі, широко розмахуючи крилами, літає по всьому світові, а гніздечко має у Катарі, працюючи стюардесою.

Хоча впіймати Галю на землі зовсім непросто, мені все таки вдалося вкрасти у неї трішки часу і поцікавитися як відбулися такі турбулентні зміни, чим вона керувалася при прийнятті відчайдушних рішень, а також як це вплинуло на її подальше життя і чи вого того варте.

***

Деякі зі своїх вражень Галина транслює на своєму блозі missparrow.com і явно показує, що мрії збуваються, а обмеження знаходяться лише нашій у голові…

А ось, до речі, ще одне інтерв’ю Галі про модельні будні закордоном.

Support and Follow events in UkraineMore Info