Якщо Ви запитаєте, коли у мене відбувся перший імпульс в мозку, що заставив принаймні замислитися над тим, що інтернет дає більше можливостей ніж просто вільне спілкування, доступ до безмежної кількості інформації чи перепост кльових фоток, то я твердо відповім:

Тоді, коли, я зустрів Роберта (ось трішки більше про нього). Це було ще задовго до того, як я почав активно працювати в мережі. В той момент я не розумів зв’язку, скажімо, між сторінкою, трафіком і продажею.

Robert Stabile

Тим не менше, мене страшенно цікавила можливість дистанційного заробітку, адже це відкриває можливості до вільних подорожей, а також купи інших речей, котрі видаються такими далекими, якщо крутитися в буденній рутині.

Тож я почав розпитувати у нього: А як? А що? А звідки і куди? Технічні речі були неосяжні моїм розумінням і до них я прийшов так років за два, приблизно. Зате метафізичні добре закарбувалися у свідомість і відтоді постійно спонукають мене рухатися вперед.

***(in English)

Відтоді пройшов не один рік, а ми з Робертом і далі частенько зідзвонюємося і навіть зустрічаємося вживу у різних місцях на планеті. Я звертаюся до нього, коли мені потрібна порада, і зазвичай отримую чудову відповідь, що вказує на двері, котрі варто відчинити наступними.

Переконаний, у Вас теж є такі друзі-наставники, на кого варто рівнятися, чи не так?  Скажімо, з Пітером ми нещодавно пересіклися у Мексиці і задумали разом зробити дещо цікаве, результати чого, маю надію, не за горами…

Support and Follow events in UkraineMore Info