Аж не віриться, що більше половини онлайн конференції про інтернет-бізнес в Україні – e-Biz вже позаду. У цьому пості Ви зможете переглянути виступи спікерів 4 дня.

Виступали:

Валерій ГрабкоУстин КомпанієцьОлексій Босий
http://promorepublic.com/http://foto-guru.com/http://icworld.com.ua/
Тема: Як провести власну акцію чи конкурс в інтернетіТема:  Покрокова інструкція по заробітку в інтернеті улюбленою справоюТема: Як встановити блог на WordPress, не маючи технічних знань
me2square

.

[e-Biz record] Валерій Грабко – Як провести власну акцію чи конкурс в інтернеті

Валерій Грабко рекомендує сервіс promorepublic.com для всіх SMM менеджерів, які хочуть справжньої віддачі від проведення конкурсів/акцій.

[e-Biz record] Покрокова інструкція по заробітку в інтернеті улюбленою справою

Устин Компанієць оголосив, що він готовий навчити одну людину всього, що знає про онлайн-бізнес і фотографію (а це дійсно багато). Умовою є те, що Ви знімете коротеньке відео “про себе” і воно Устинові сподобається найбільше серед усіх:) І щоб дізнатися деталі, розпитайте про все у нього на ВК.

Олексій Босий, що виступав наостанок, показав як найшвидше встановити найпопулярнішу систему для блогів – WordPress. Для цього використовували функціонал автоустановки на цьому сервісі-хостингу – він дозволяє зробити все швидко і без проблем навіть тим, у кого нема жодних технічних знань. 

Крім того, Олексій пообіцяв вислати більш розширений тренінг безкоштовно кожному, хто напише йому запит про це на ВК (http://vk.com/alexbosy).

До зустрічі знову на e-Biz!

 

Support and Follow events in UkraineMore Info