Ось і завершилася активна основна частина онлайн конференції про інтернет-бізнес в Україні e-Biz. За сім днів виступів відстріляли 19 спікерів, котрі спродукували 20+ годин відбірного практичного контенту кожен в межах своєї експертності.

Ось власне мій останній виступ, що стосувався практичної філософії TraveLearning, доповідь про що вклчає як теорію, так і робочу бізнес-модель по заробітку коштів улюбленою справою дистанцйно.


Що далі? Ось два убойні семінари, котрі допоможуть Вам стартанути у онлайн бізнесі.

Також наразі триває конкурс, призами у котрому є безкоштовні квиточки на iforum та e-commerce forum, в придачу до чого йдуть три мої найкращі семінари. Детальніше про конкурс на fastleads.ru.

***

Друзі, Ваша думка важлива!

У e-Biz взяли участь більше 3500 учасників, котрі, маю надію, отримали для себе купу практичної інфи і вже почали застосовувати це на практиці у власній діяльності.

Будь ласка, не полініться виділити 2-3 хвилинки свого дрогоцінного часу і заповнити дане невеличке опитування… Кожна ідея буде врахованою при організації наступних подій. Обіцяю 🙂

P.S. Також Ви можете глянути результати голосування. Після того, як самі натиснете кнопку Submit буде варіант перейти за лінком See prewious responses, тобто подивитися відповіді.

Support and Follow events in UkraineMore Info