Практично весь минулий тиждень я провів у Польші, прочесавши цю країну впоперек з Варшави через Лодзь та Краків аж до Вроцлава. Був доволі занятим, хоча знаходив час зустрічатися з друзями у тих містах, де вони у мене є.

І хоча у Вроцлаві також був пару раз до того, близьких знайомих, кого можна було б витягнути на пиво не було, тож я просто забронював одномісну кімнатку у хостелі (використовуючи Booking) і складав плани стосовно перебування у цьому класному місті.

Пастухови

І тут раптом до мене написала Інна, запросивши погостювати на квартирку, де вона проживає разом зі своїм чоловіком Олександром. Хоча особисто до цього ми знайомі не були, відмовити я не міг. Це було б не гарно 🙂

Як виявилося молоде українське подружжя перебралося у Польщу зовсім недавно. Сашко влаштувався на класну роботу програмістом, а Інна починає пробивати і собі шлях “на чужині” і веде ВК групу Типовий Тестувальник QA. Вони проживають у чудовому районі поряд з центром, у вільний від роботи час катаються на велосипедах і вже понакуповували собі авіаквитків на півроку наперед у різні європейські країни.

Як вони туди перебралися, чим займаються і з чого все починалося наші герої розказують у черговому випуску OpenMind TV.

***

Переконаний, у Вас може виникнути багато додаткових запитань до Інни і Сашка. Тому не соромтеся записувати ї у коментах знизу і ми обов’язково з тим розберемся 🙂

Support and Follow events in UkraineMore Info