Буквально відразу після перетину кордону з Хорватіїєю, де ми провели тиждень (місця, ціни, логістика…) ми опинилися на березі Которської затоки – найпівденнішого фьорду Європи, що у Чорногорії. У містечку Герцег Нові завітали до сім’ї Романенків, котрі власне туди перебралися на тимчасове проживання.

Романенко

Анжеліка і Максим самі з Запоріжжя. Вони працюють онлайн, виховують сина і активно досліджують цей світ. Я витягнув у них пару слів про те, як їм вдається поєднювати все разом, які існують формальності у Чорногорії, а заодно і записалося ще одне класне інтерв’ю з корисними порадами і чудовим прикладом до наслідування для багатьох українців.

***

Як бачите, Чорногорія хороше місце для тривалого перебування для українців, оскільки це не потребує ніякої візи, формальності зведені до мінімуму, а у самій країні представлено просто безліч можливостей для цікавого і кофортного довготривалого перебування.

Власне далі це ми і почали з’ясовувати, коли в той же день відправилися досліжувати місцеві красоти. І проце обов’язково детальніше у одному із наступних постів в межах серії звітів про Балканську експедицію.

Support and Follow events in UkraineMore Info